Life

Iubita lui Culiță Sterp intervine în disputa dintre el și Jador, de la Survivor România 2021. Daniela Iliescu a răbufnit

13.02.2021 | 14:25
Iubita lui Culita Sterp intervine in disputa dintre el si Jador de la Survivor Romania 2021 Daniela Iliescu a rabufnit
Iubita lui Culiță Sterp intervine în disputa dintre el și Jador, de la Survivor România 2021. Daniela Iliescu a răbufnit. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a intervenit în scandalul dintre partenerul ei și Jador de la „Survivor România” 2021. Cei doi concurenți au avut numeroase neînțelegeri în ultima vreme și s-au certat în fața camerelor de filmat. 

Daniela nu ține partea nimănui și este conștientă că iubitul ei poate să greșească, mai ales în condițiile dure din Republica Dominicană. Tânăra susține că artistul vrea doar binele echipei și de aceea s-a certat și cu Jador, prietenul său de mult timp.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, conflictul s-a agravat, după ce mama lui Culiță a făcut o remarcă rasistă la adresa lui Jad0r, pe care l-a numit „țigan” pe rețelele de socializare.

Iubita lui Culiță Sterp intervine în disputa dintre el și Jador, de la Survivor România 2021. Daniela Iliescu a răbufnit

Daniela Iliescu, partenera lui Culiță Sterp, a luat atitudine și a decis să intervină în scandalul dintre el și Jador, care nu pare să se termine prea curând. După ce au avut câteva discuții aprinse la „Survivor România” 2021, tânăra a ținut să facă unele precizări despre cei doi concurenți.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp i-a atras atenția prietenului său în fața camerelor, ceea ce l-a deranjat pe Jador, deși au vorbit și în privat. Daniela consideră că iubitul ei vrea doar binele echipei și mai ales al lui Jador, cu care avea o relație foarte bună înainte de competiți de la Kanal D.

„În primul rând, uitați să luați în considerare faptul că oameniiăaia, ca și noi cei de acasă (care în schimb mâncăm ce poftim și ne odihnim în condiții bune) au tot 7 zile pe săptămână si 24 de ore într-o zi din care noi îi vedem de 4 ori, câte 2 ore, și alea montate. Despre asta este televiziunea. Trebuie să mai vedem și lucruri care ne țin în ‘priză’.

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, după cum îl știu eu, dacă i-a atras atenția lui Jador și în fața camerelor împreună cu echipa, după ce i-a spus și în privat, înseamnă că a vrut să-i arate cât de serios este în ceea ce încearcă să i se spună și să învețe din asta. Și mie, dacă greșesc, îmi atrage atenția pentru că îmi vrea binele meu și al relației, la fel cum vrea și binele echipei. Nu încearcă nimeni să îl dea afară pe Jador, în special Culiță, pentru că sunt prieteni, iar dacă asta ați înțeles voi, vă uitați degeaba la emisiune”, a explicat Daniela Iliescu, informează cancan.ro.

Daniela nu îi ia apărarea lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a menționat că nu are motive să-l apere pe iubitul ei atunci când geșește și că nu are cum să comunice cu el, din moment ce concurenții nu au acces la telefoane. În schimb, aceasta a ținut să precizeze că nu este nevoie de atâta hate din partea internauților din cauza unor greșeli.

ADVERTISEMENT

„Ce e trist și trebuie să o spun e că dați cu atâta hate și în el și în alți concurenți, dar aș vrea să vă văd pe voi în locul lui, cum ați reacționa sau cum v-ați descurca pe un traseu. Că mulți nu ați jucat un sport de echipă niciodată, dar e foarte confortabil să luați telefonul în mână și să scrieți de pe canapea.

Nu îi iau apărarea de fiecare dată, pentru că și el greșeste și a vorbit urât la rândul lui  și dacă aș fi putut comunica cu el, eu sau familia, cu siguranță i-am fi spus unde a greșit și sunt sigură că dacă lumea îi atrage atenția, poate primi constructiv, căci despre asta e vorba până la urmă, să înțelegi unde ai greșit”, a mai spus Daniela.

ADVERTISEMENT