Life

Iubita lui Dani Oțil a încins litoralul. Costumele de baie minuscule pe care Gabriela le-a purtat au arătat ce vede doar matinaul

28.07.2020 | 10:44
Iubita lui Dani Otil a incins litoralul Costumele de baie minuscule pe care Gabriela lea purtat au aratat ce vede doar matinaul
ADVERTISEMENT

Dani Oțil dă iama pe litoral la fiecare sfârșit de săptămână, iar alături de matinal este și iubita acestuia, Gabriela Prisacariu,c are a îmbrăcat câteva costume de baie minuscule.

Aflați la plajă, tânăra a făcut deliciul celor prezenți cu fizicul ei bine sculptat. La fel ca și matinalul de la Neatza, blonda este pasionată de sport și asta se vede cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

Cu abdomenul plin de pătrățele și fără pic de celulită, iubita vedetei Antena 1 a înnebunit masculii pe litoral cu ținutele purtate cu vedere la pieptul generos și restul corpului.

Dani Oțil, senzație cu iubita pe litoral

Este explozie de vedete pe litoral, unde toate își expun trupul fără cusur, care mai de care mai îmbrăcate în ținute extravagante, fie că vorbim de costume de baie foarte mici, fie că vorbim de rochii decoltate sau maiouri mulate.

ADVERTISEMENT
Dani Oțil se mândrește cu iubita top model
Dani Oțil se mândrește cu iubita top model

Vara este sezonul în care divele momentului se expun nu doar la soare, ci și pentru privitori, iar iubita lui Dani Oțil, de profesie manechin, știe cum să facă asta fără probleme.

A cerut-o de soție

Gabriela Prisacariu este prima femeie după Mihaela Rădulescu alături de care matinalul de la Neatza se afișează. Cele două au în comun sportul, dar mai ales sporturile extreme, plus că sunt înnebunite după imaginile în care apar cu formele la vedere. Prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o de soție pe o insulă exotică, iar cei doi urmează să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

„ Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta.”, a declarat Gabriela Prisacariu.