Life

Iubita lui Dani Stoian a făcut marele anunț. Când vine pe lume nepotul manelistului Florin Salam

22.12.2020 | 09:20
Iubita lui Dani Stoian a facut marele anunt Cand vine pe lume nepotul manelistului Florin Salam
Iubita lui Dani Stoian a făcut marele anunț. Când vine pe lume nepotul manelistului Florin Salam. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela David, iubita lui Dani Stoian, a făcut marele anunț legat de venirea pe lume a primul ei copil. Tânăra urmează să devină mama unui băiat, nepotul manelistului Florin Salam trebuind să se nască la scurt timp după Crăciun. 

Nora renumitului interpret de muzică de petrecerea dezvăluit prin intermediul unei fotografii că va naște pe data de 28 decembrie, motiv pentru care prenumele micuțului va fi ales în memoria fostei soții a lui Florin Salam, Fănica. Așadar, băiatul se va numi Edan Ștefan.

ADVERTISEMENT

„O săptămână. Edan Ștefan. Cadoul nostru de Crăciun”, a scris iubita lui Dani Stoian în dreptul unei imagini în care apare cu o pereche de botoșei, semn că este nerăbdătoare să devină mamă. În felul acesta Florin Salam devine bunic pentru a doua oară.

Când naște iubita lui Dani Stoian, nora manelistului Florin Salam

Dani Stoian nu este primul din familia sa care recurge la acest gest, sora sa Betty, alegând pentru fiul său tot un prenume în amintirea mamei sale care s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Băiatul brunetei poartă numele de Matthias Ștefan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și Florin Salam i-a pus unuia dintre copiii pe care-i are cu Roxana Dobre același prenume. Este vorba de fiul său, Simon Ștefan, manelistul având încă două fete cu actuala parteneră de viață, Jacqueline Maria și Rania.

Nora celebrului cântăreț este nerăbdătoare să-și țină în brațe bebelușul, ultimul control de rutină având loc în urmă cu o săptămână. Mihaela David va deveni mamă la o vârstă foarte fragedă, la fel și iubitul ei, care în momentul de față are numai 18 ani.

ADVERTISEMENT

De altfel, și sora sa mai mare, Betty, a născut foarte tânără. Artista a devenit mamă tot la 18 ani, fiind căsătorită cu Cătălin Vișănescu, alături de care formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton.

Florin Salam și-a susținut necondiționat copiii, mai ales după moartea primei sale soții, Fănica. Femeia a decedat în aprilie 2009, la numai 27 de ani, după o luptă grea cu ciroza hepatică de care suferea. Cei doi au fost împreună 12 ani, pierderea Ștefaniei lăsând un gol imens în sufletul manelistului.

ADVERTISEMENT

„Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ. Eu știu doar atât: că o iubesc și acum la fel de mult, și cum o iubesc pe Betty, o iubesc și pe Fănica. Și cum îl iubesc pe Dani, o iubesc și pe Fănica. Și cum o iubesc pe cea mică, o iubesc și pe Fănica”, declara Florin Salam în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT