Life

Iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, în ipostaze incendiare pe internet. Cum arată perechea acestuia

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o tânără care preferă să rămână în anonimat.
29.05.2021 | 19:54
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, are aceeași iubită de 7 ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel de la Survivor România este de 7 ani cu aceeași femeie, o tânără pe nume Maria Ghiletchi. Prezentatorul reality-show-ului de la Kanal D are cu ce se mândri.

Partenera de viață a acestuia nu este doar extrem de frumoasă și de sexy, ci și inteligentă. Maria este stabilită în Viena, acolo lucrează la o firmă de mare renume, ocupându-se de problemele de logistică ale acesteia.

ADVERTISEMENT

Pavel a avut ocazia să petreacă timpul din Republica Dominicană împreună cu iubita lui, așa cum s-a întâmplat cu Cosmin Cernat, care și-a dus soția în țara din America Latină.

Iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România, sexy și deșteaptă

Ei bine, se pare că Maria nu a putut renunța la jobul ei, iar în acest caz Daniel Pavel a trebuit să facă față acestei provocări uriașe numită Survivor România fără iubita lui.

ADVERTISEMENT

Cei doi comunică aproape zilnic mulțumită internetului, însă dorul pe care îl simt unul față de celălalt este mare cu toate că se pun la curent cu tot ceea ce fac.

Iubita lui Daniel Pavel postează destul de des pe Instagram, iar unele dintre poze pot fi considerate extrem de sexy. Perechea realizatorului de televiziune este pasionată de sport, iar unele dintre fotografii îi scot în evidență corpul bine lucrat, în special posteriorul de nota zece!

ADVERTISEMENT

Despre femeia care i-a furat definitiv inima, Daniel Pavel a vorbit într-un interviu recent pentru revista Viva!. Acesta a spus că deși dă impresia de om energic, mereu activ, partenera lui este mai în priză decât el.

Acesta a descris relația pe care o are cu Maria, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România are un corp bine lucrat. Foto: Instagram
iubita lui daniel pavel
Maria Ghiltechi, pasionată de yoga și gimnastică. Foto: Instagram

Maria Ghiletchi vorbește fluent rusă și engleză

„Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani. Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers.

ADVERTISEMENT

Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam – „okay, merg și eu acolo. Ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena.

Ea este născută în Basarabia. Are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain.

Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena”, a declarat Daniel Pavel pentru revista menționată mai sus.

Prezentatorul a mai spus că amândoi au făcut compromisuri în relația lor, iar unul din acele compromisuri este acceptarea de a fi prezentatorul acestui show.

Ea a înțeles foarte bine că își dorea foarte mult să prezinte acest format și a acceptat, mai ales că și ea e implicată în munca ei din Viena.

ADVERTISEMENT