Life

Iubita lui Dorian Popa a recunoscut. Câte operații estetice are Claudia Iosif

23.09.2020 | 15:55
Iubita lui Dorian Popa a recunoscut Cate operatii estetice are Claudia Iosif
Iubita lui Dorian Popa a recunoscut. Câte operații estetice are Claudia Iosif. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Partenera de viață a actorului din serialul „Sacrificiul” arată impecabil la vârsta de 38 de ani, mărturisind că frumusețea sa nu se datorează în totalitate Mamei Natură.

Babs, așa cum este cunoscută în mediul online, a dezvăluit că a trecut de mai multe ori pragul cabinetelor de înfrumusețare, prima operație estetică având loc la 23 de ani. Acela a fost momentul în care iubita cântărețului și-a pus silicoane, ulterior recurgând și la alte intervenții.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, designerul vestimentar a mers la medicul estetician de fiecare dată când a simțit nevoia. În prezent, Claudia Babs a bifat mai multe operații, dovadă fiind chiar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Claudia Iosif, adevărul despre operațiile estetice pe care le are. Ce spune iubita lui Dorian Popa

Mai exact, iubita vloggerului și artistului Dorian Popa și-a făcut rinoplastie și liposucție, dar și implant de sprâncene. Totodată, din fotografii se poate observa că a suferit și o intervenție la nivelul buzelor, în prezent fiind mult mai apetisante și voluminoase.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Claudia Iosif a avut parte și de surprize neplăcute la capitolul operații estetice. Renumita creatoare de modă a povestit la un moment dat că a făcut două operații de rinoplastie pentru că prima s-a dovedit un adevărat fiasco.

„La un moment dat o să vă povestesc și experiența mea cu rinoplastia. Am făcut-o de două ori. Una fiind eșec, a doua e foarte ok. Aveți grijă unde vă operați”, a dezvăluit Babs, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Claudia Iosif, detalii intime din relația cu artistul Dorian Popa

„Uneori îmi este greu. Nu este ușor să fi iubita lui și asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie și este obositor. Mă deranjează puțin, ce-i drept, că tot timpul este în fața oamenilor și peste tot unde merg cu el privirile sunt ațintite asupra noastră.

Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

Și la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Față de mine care sunt o mână largă, el este foarte chibzuit”, a mărturisit Claudia Iosif în urmă cu ceva timp despre relația pe care o are de mai bine de 6 ani cu Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: