Fotbal intern

Iubita lui Gabi Balint, Luciana Pop, mesaj emoţionant pentru fostul fotbalist. “Stelele nu pot străluci fără întuneric!”

22.09.2019 | 14:35
Iubita lui Gabi Balint, Luciana Pop, îi este alături la spital. Ce familie are fostul internațional

Gabi Balint, câștigător al Cupei Campionilor Europeni alături de Steaua București în 1986, se află internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din capitală după ce a suferit un infarct. În urma unei intervenții chirurgicale, starea sa este stabilă în acest moment și comunică cu apropiații.

UPDATE, 22 septembrie, ora 14.35. Luciana Pop, iubita lui Gabi Balint, a postat un mesaj pe contul său de Facebook după ce fostul fotbalist a suferit un infarct.

”Vă mulțumesc pentru toate încurajările și gândurile bune! Gabi Balint a rămas la fel de puternic cum îl știm și este bine acum! Are alături o echipă minunată de medici la Fundeni, ceea ce mă face sa ma închin încă o dată in fața profesionalismului cardiologilor români! ’Stars can’t shine without darkness’ (n.r. – stele nu pot străluci fără întuneric), este mesajul pe care Luciana Pop l-a postat pe rețelele de socializare.


Iubita lui Gabi Balint, Luciana Pop, îi este alături la spital. Ce familie are fostul internațional

În aceste momente dificile, lui Gabi Balint îi este alături iubita sa, Luciana Pop, o femeie din Bistrița. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an de zile. Actuala parteneră de viață a lui Balint este directoare la o bancă din orașul ei. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Gabi Balint a fost căsătorit pentru o perioadă de 10 ani, între 1993 și 2003 cu Cătălina, fost manechin. Din această primă relație, Balint are o o fiică, pe Denisa, în vârstă de 19 ani. De asemenea, actualul analist sportiv mai are o fetiță de nouă ani, pe nume Roa, cu fosta iubită, Raluca Petrică. Aceasta din urmă este o fostă dansatoare care a făcut parte din echipa show-ului „Surprize, surprize”, prezentat de Andrea Marin la TVR.

Gabi Balint, fost mare fotbalist și antrenor, lucra ca analist TV
Gabi Balint, fost mare fotbalist și antrenor, lucra ca analist TV

Gabi Balint, fost mare fotbalist și antrenor, lucra ca analist TV

Retras din fotbal în 1992, Gabi Balint a urmat o carieră de antrenor în fotbalul românesc la nivelul echipelor de club și la națională. În vârstă de 56 de ani, Balint nu a mai antrenat din 2014, când s-a despărțit de CSU Craiova.

  • Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, Poli Timișoara, FC Vaslui, alte echipe antrenate de Gabi Balint.

În prezent, Gabi Balint era angajat ca analist sportiv la postul Digisport. Ultima sa apariție a fost consemnată joi, 19 septembrie, odată cu meciul de Europa League dintre CFR Cluj și Lazio.

Tags: