Sport

Iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un accident grav! O persoană a ajuns la spital

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a fost implicată într-un accident grav, în Glasgow.
31.08.2021 | 23:58
Iubita lui Ianis Hagi implicata intrun accident grav O persoana a ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Scoția, incidentul a avut loc săptâmâna trecută, lângă ieşirea Dumbreck de pe autostrada M8.

Iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un accident grav

Elena Tănase (22 de ani), iubita mijlocașului de la Rangers, Ianis Hagi, a fost implicată într-un accident cu patru mașini. Aceasta conducea un automobil de lux Porsche, fără asigurare și care este înmatriculat pe numele lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui purtător de cuvânt al Poliției Scoțiene, în urma coliziunii, o tânără a ajuns la spital. Iar Elena Tănase ar fi vinovată pentru accidentul petrecut în Glasgow.

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est.

ADVERTISEMENT

O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament.

O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene, notează The Scottish Sun.

ADVERTISEMENT

Sevilla, interesată de Ianis Hagi

După ce Rangers a fost eliminată de Malmo, din preliminariile Ligii Campionilor, presa spaniolă a scris despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Sevilla.

Deși Rangers ar vrea 11 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece pe Hagi Jr, formația scoțiană ar putea să mai lase la preț, având în vedere că bugetul echipei a fost dat peste cap, după eliminarea din preliminariile UCL.

ADVERTISEMENT

„Rangers ar putea fi forțată să îl vândă pe Ianis Hagi pentru o sumă mai mică decât cea pe care o cere acum pentru a-și echilibra bugetul după eliminarea din Champions League.

O ofertă de 8 milioane de lire pentru Ianis ar fi prea bună pentru a fi refuzată”, scriu britanicii de la Football Insider.

Ianis Hagi (22 de ani) a fost transferat de Rangers, în vara anului trecut, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT