Life

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, mari probleme în instanță! Judecătorii au pus-o la punct

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, întâmpină probleme serioase în instanță, după ce judecătorii i-au respins doleanțele.
07.10.2022 | 18:08
Iubita lui Laurentiu Reghecampf Corina Caciuc mari probleme in instanta Judecatorii au puso la punct
Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, nu a avut parte de vești bune din instanță / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Plecată alături de Laurențiu Reghecampf în Azerbaidjan, acolo unde antrenează soțul Anamariei Prodan, Corina Caciuc trece prin momente delicate în România. Zilele trecute, fără să fi fost la proces, la Judecătoria Slatina, a fost pusă la punct de magistrați.

Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf, probleme în instanță

Corina Caciuc a avut o primăvară dificilă când vine vorba de ceea ce i se întâmpla. Scandalurile fără număr dintre iubitul ei, Laurențiu Reghecampf, și soția antrenorului, Anamaria Prodan, par să își fi pus amprenta asupra psihicului ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pe când era însărcinată ultimul trimestru cu fiul ei și al antrenorului, Corina Caciuc a fost, pentru câteva secunde, neatentă la volanul bolidului pe care îl conducea. Doar că Poliția Rutieră nu a fost la fel de amabilă pe cât ar fi putut spera o domnișoară aflată la ananghie.

Și, fără să stea prea mult pe gânduri, agenții de la rutieră au taxat-o pe iubita lui Laurențiu Reghecampf care, deși însărcinată, s-a văzut, cel mai probabil, cu permisul de conducere suspendat din cauza contravenției pe care ar fi făcut-o.

ADVERTISEMENT

Doar că, războinică, Corina Caciuc a decis să își caute dreptatea în instanță. Și, la patru zile după ce i-a fost întocmit procesul verbal de contravenție, iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a adresat instanței în speranța că magistrații vor fi mai îngăduitori cu ea în comparație cu felul în care s-au purtat agenții de la rutieră.

Corina Caciuc nu i-a impresionat pe judecători

Prinsă la volan pe 26 martie, Corina Caciuc a deschis procesul pe 30, în aceeași lună. Și, de-a lungul ultimelor luni, iubita lui Laurențiu Reghecampf a avut trei înfățișări în fața magistraților, de două ori având surpriza să se amâne cauza.

ADVERTISEMENT

A treia oară însă nu a fost cu noroc. Corina Caciuc, plecată în Azerbaidjan alături de Laurențiu Reghecampf și de fiul lor, a primit o veste cât se poate de proastă din partea judecătorilor de la Slatina, acolo unde a fost deschis procesul.

Corina Caciuca pierdut procesul
Corina Caciuca pierdut procesul cu Politia Rutiera Olt / foto: captura portal.just.ro

”Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Slatina”, se arată în minuta instanței în procesul în care Corina Caciuc cerea anularea procesului verbal de contravenție. Culmea, avea și un martor pe care l-a chemat la audieri, în fața instanței. Dar nu a fost suficient pentru a-i îndupleca pe magistrați, cel puțin pe cei de la prima instanță.

ADVERTISEMENT

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, împreună în Azerbaidjan

Dacă veștile din România nu sunt foarte bune, Corina Caciuc este, cu siguranță, fericită în brațele lui Laurențiu Reghecampf, acum antrenor în Azerbaidjan, la echipa de pe locul al doilea din clasamentul primei ligi de fotbal de acolo, Neftci Baku.

Cei doi se afișează, adeseori, pe conturile de socializare, împreună cu fiul pe care îl au și pe care, în mare secret, l-au botezat în urmă cu doar câteva săptămâni, în București.

Laurențiu Reghecampf are procese cu viitoarea fostă soție, Anamaria Prodan

Când vine vorba de procese, Corina Caciuc nu se poate plângă însă. Chiar dacă a rămas fără permis pentru o contravenție, ea este departe de a fi în situația iubitului ei, Laurențiu Reghecampf.

Mai exact, chiar înainte de botezul lui Liam, fiul lor, Laurențiu Reghecampf, după ce a fost în mijlocul unui episod de o violență rar văzută, a fost nevoit să dea explicații la Poliția Snagov. Antrenorul și Anamaria Prodan, încă soț și soție, au fost surprinși în timp ce se loveau reciproc.

Cei doi au cerut, reciproc, emiterea de ordine de protecție împotriva celuilalt, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nemaiavând voie, legal, timp de patru luni, să se apropie la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt sau să comunice, în vreun fel, unul cu altul.

Mai mult, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt pe rol mai multe procese, unele cu privire la divorțul și partajul lor, iar altele legate de ”disputele” pe care le-au tot avut, în public, în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT
Dan Puric, prima reacție explozivă despre candidatura din partea AUR: „Am stat de...
Dan Puric, prima reacție explozivă despre candidatura din partea AUR: „Am stat de vorbă cu un nebun!”
A venit din Brazilia, a fost o singură dată în centrul Bucureștiului și...
A venit din Brazilia, a fost o singură dată în centrul Bucureștiului și a tras concluzia
Camera ascunsă: „Băi, vă crăp capul!” Incident revoltător petrecut într-o așa zisă grădiniță...
Camera ascunsă: „Băi, vă crăp capul!” Incident revoltător petrecut într-o așa zisă grădiniță privată din Popești Leordeni
VIDEO „O să îți rup capul” » A atacat fără să știe un...
VIDEO „O să îți rup capul” » A atacat fără să știe un campion mondial de jiu-jitsu: ce a urmat
INFOGRAFICE 2024 începe cu un record de vânzări în piața imobiliară. Explozie de...
INFOGRAFICE 2024 începe cu un record de vânzări în piața imobiliară. Explozie de tranzacții
Paradisul schiorilor aflat la 1.400 de km de Bucureşti, unde ai munţii la...
Paradisul schiorilor aflat la 1.400 de km de Bucureşti, unde ai munţii la picioare şi zăpadă cât vezi cu ochii. Destinaţia este aleasă anual de 200.000 de români
Antrenorul de înot de la Dinamo ar fi violat fetița de 7 ani...
Antrenorul de înot de la Dinamo ar fi violat fetița de 7 ani în bazin, de față cu toți părinții copiilor, înclusiv mama victimei
O „aventură” pe un site de întâlniri l-a costat 15.000 de euro pe...
O „aventură” pe un site de întâlniri l-a costat 15.000 de euro pe un tânăr avocat. Șantajiștii au ajuns la închisoare
Instructorul de înot de la Dinamo a violat fetița de 7 ani sub...
Instructorul de înot de la Dinamo a violat fetița de 7 ani sub ochii celor prezenți pe margine sau în bazin. „Suntem șocați”
Doliu în lumea televiziunii din România. A murit Florentina Satmari, unul dintre cei...
Doliu în lumea televiziunii din România. A murit Florentina Satmari, unul dintre cei mai importanți realizatori TV
Dacia lansează un nou model Spring. Schimbări în premieră
Dacia lansează un nou model Spring. Schimbări în premieră
Cum arată casa Simonei Gherghe. Prezentatoarea de la Antena 1, viață de vis...
Cum arată casa Simonei Gherghe. Prezentatoarea de la Antena 1, viață de vis în Paradisul verde cu soțul și copiii
Sfârşitul carierei pentru Simona Halep după verdictul TAS. Anunţul momentului!
Sfârşitul carierei pentru Simona Halep după verdictul TAS. Anunţul momentului!
VIDEO. Un polițist din Ploiești a oprit examenul și a coborât din mașină...
VIDEO. Un polițist din Ploiești a oprit examenul și a coborât din mașină pentru a ajuta o femeie să traverseze strada
Dani Oțil, un copil responsabil. Își ajută părinții financiar, cu toate că ei...
Dani Oțil, un copil responsabil. Își ajută părinții financiar, cu toate că ei nu știu acest lucru: „Tata stă în același apartament din 1984”