Life

Iubita lui Livian prinsă în fapt? Cum a reacționat fostul concurent Puterea Dragostei când a aflat

05.11.2020 | 18:33
Iubita lui Livian prinsa in fapt Cum a reactionat fostul concurent Puterea Dragostei cand a aflat
ADVERTISEMENT

Livian Pop are o relație solidă cu Florentina Nicole, motiv pentru care a prezentat-o deja părinților săi. Tatăl câștigătorului „Puterea Dragostei”, Nelson Mondialu, a postat cu această ocazie un nou vlog în care le arată fanilor ce face tânăra când este singură. 

În timp ce stă pe canapea, iubita fostului concurent de la Kanal D navighează pe rețelele de socializare, interlopul din Cluj-Napoca sugerând că aceasta vorbește cu alți bărbați. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a arătat fiului său ce face partenera sa când nu se află în preajmă.

ADVERTISEMENT

„Hai, că o lași singură cu telefonul și pățești ca și cu celelalte! Pățești! Numai așa ai avut tu!”, spune Nelson Mondialu în cel mai recent vlog în timp ce se adresează fiului său.

Florentina îl înșală pe Livian de la Puterea Dragostei? Ce filmare a făcut Nelson Mondialu

Filmulețul intitulat „Nicole, prinsă în flagrant. Mesaje ascunse” a fost postat pe canalul de Youtube al lui Nelson Mondialu, acesta arătând și reacția fiului său când a aflat ce face partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Livian Pop pare să aibă încredere în iubita sa, Florentina, și nu este deloc gelos. Fostul iubit al Biancăi Comănici este foarte îndrăgostit de actuala parteneră de viață, în ciuda faptului că cei doi au avut și câteva certuri mai aprinse.

Am încredere, las-o să scrie”, este replica pe care fostul concurent de la Puterea Dragostei i-o oferă tatălui său.

ADVERTISEMENT

Nelson Mondialu a mai dezvăluit că Livian și iubita sa doresc să se mute în Turcia, în urmă cu ceva timp mărturisind că s-au înscris în sezonul 3 al emisiunii matrimoniale de la Kanal D. Cei doi ar fi vrut să-și testeze relația de dragoste, fiind împreună de câteva luni.

„Vă spun acum! Pleacă în Turcia! Sunt acceptați în emisiune, doar că îi pun 14 zile pe din ăla (carantină – n.red.), înțelegeți? Tu (către Liana – n.red.), și-a luat pașaportul? Votați Lobo și Nicol, vot sezonul 3.

ADVERTISEMENT

Oricum, sunt acceptați deja. Acum ei merg să își exprime adevărata iubire, să dea lecții poporului, o parte din poporul român”, a dezvăluit recent Nelson Mondialu într-un vlog de pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT