Life

Iubita lui Musty de la Survivor România se simte amenințată de Mellina? “Eu nu voi ieși din relație”

24.02.2021 | 17:27
Iubita lui Musty de la Survivor Romania se simte amenintata de Mellina Eu nu voi iesi din relatie
ADVERTISEMENT

Iubita lui Musty, Gabriela, a fost prezentă în această după-amiază în cea mai nouă ediție din Teo Show, de la Kanal D. Bruneta a recunoscut ce crede cu adevărat despre apropierea dintre partenerul ei și o altă concurentă de la Survivor România.

Mai exact, tânăra a dorit să își spună punctul de vedere în legătură cu zvonurile apărute recent, că între fratele lui Kamara și Mellina s-ar fi înfiripat o posibilă legătură sentimentală. Aceasta a recunoscut că a cunsocut-o pe Mellina când a mers să își ia rămas bun de la Musty și l-a condus la aeroport.

ADVERTISEMENT

Totodată, în aceeași ediție din această miercuri, pe canapeaua lui Teo Trandafir s-a mai aflat și artistul Kamara. Dar și Alin Sălăjean, care a vorbit foarte deschis despre conflictul pe care l-a avut cu Musty în junglă. Sezonul 2 din Survivor a debutat cu foarte multe controverse, în 2021.

Gabriela, iubita lui Musty a recunoscut ce crede despre apropierea lui de Mellina

“Am cunoscut-o și eu pe Mellina când l-am condus pe Musty la aeroport. Nu o să mă retrag din relație până când nu vine Musty acasă. Nu pot să îmi dau cu părerea despre ce s-a întâmplat cu ei acolo (n.r.: Musty și Alin). Musty e un familist convins, nu se ceartă. Evident că eu o să țin cu Musty, dar de această dată o să mă abțin de la comentarii.”, a spus Gabriela, iubita lui Musty.

ADVERTISEMENT

Totuși, din spusele brunetei, mulți ar putea crede că aceasta se simte ușor amenințată de o posibila legătură dintre Musty. A susținut totuși că nu toate imaginile din cadrul celui de-al doilea sezon sunt tocmai cele reale, dar și că multe momente nu au fost difuzate.

Despre zvonurile că între fratele lui Kamara și Mellina ar exista o posibilă idilă a vorbit și Alin Sălăjean. Acesta nu a dorit însă să facă prea multe dezvăluiri, deoarece nu îi stă în caracter, așa cum a recunoscut în fața lui Teo și a lui Bursucu’. Alin a mai mărturisit că nu a remarcat absolut niciun gest care să îi trădeze pe cei doi, câtă vreme s-au aflat în tabăra de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean, adevărul despre conflictul cu Musty. Ce a văzut în junglă între concurent și Mellina

Iubita lui Musty de la Survivor România se simte amenințată de Mellina Eu nu voi ieși din relație
Musty și “războinica” Mellina au dat semne de o apropiere neașteptată, la Survivor România

În plus, Alin a făcut lumină și în legătură cu conflictul avut cu Musty, în Republica Dominicană. A dorit să sublinieze că nu îi poartă ranchiună fratelui lui Kamara. Ba din contră, i-a înțeles perfect motivele care l-au făcut pe acesta să sară chiar la bătaie, fiind cunoscut că această competiție nu este tocmai cea mai ușoară.

“Eu am încercat să demontez toate lucrurile neadevărate care s-au spus. (…) M-a amenințat că îmi rupe picioarele, că îmi rupe capul. Dar Musty este un om implicat, eu nu trăiesc în trecut. Când vine acasă Musty îl îmbrățișez. (…) Despre astfel de lucruri nu voi vorbi niciodată. Eu nu am văzut niciun fel de apropiere sentimentală între Musty și Mellina”, a susținut Alin Sălăjean, la Teo Show.

ADVERTISEMENT