Fotbal international

Foto. Mesajul iubitei lui Neymar după accidentarea brazilianului

Bruna Marquezine, fotomodelul brazilian care este iubita lui Neymar, a postat pe Instagram un mesaj plin de semnificaţii după accidentarea acestuia.
28.02.2018 | 12:40

Neymar s-a autoaccidentat tocmai în apropierea celui mai important meci al sezonului pentru PSG, returul cu Real Madrid din optimile Champions League, care începe de la scorul de 3-1 pentru spanioli. CLICK GALERIE FOTO

Brazilianul va trebui să se supună unei intervenţii chirurgicale, după ce s-a constatat că în afară de entorsă la gleznă are şi o fisură şi doar un miracol ar putea face să se poată recupera până la meciul cu Real.

Iubita lui Neymar a revenit lângă starul lui PSG

Iubita lui, actrţia şi fotomodelul Bruna Marquezine, care a revenit lângă jucător după o perioadă în care cei doi au fost separaţi, a postat un mesaj foarte profund ca semnificaţii pe contul ei de Instagram.

“Nimeni nu e aici să ne facă rău. Fiecare este ocupat cu propriile răni, dureri, traume, provocări şi conflicte interioare. În situaţiile dificile trebuie să găsim tăria să privim în interior şi să ne rezolvăm propriile probleme, pentru că uneori acestea sfârşesc prin a răni pe cei de lângă noi. Aceste atitudini nu sunt decât un strigăt de ajutor” şi-a început Bruna mesajul postat pe Instagram
 
“Dacă cineva trimite săgeţi către tine, nu trebuie să reacţionezi agresiv. Trebuie să laşi toate astea să treacă prin tine fără să-ţi atingă spiritul. Să reacţionezi poate fi doar alegerea ta. Nu există doar agresivitate şi pasivitate. Între ele se află liniştea şi starea pură de a fi. Trebuie să înţelegi că toţi suntem un întreg pe acest pămânat, dar fiecare se manifestă în felul lui. Fiecare cu durerile, căutările şi iluziile sale” 
Tags: