Life

Iubita lui Pepe, Yasmine, este însărcinată! Cântărețul va deveni tată pentru a treia oară

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, este însărcinată. Cântărețul va deveni tată pentru a treia oară și este în culmea fericirii. Care este sexul bebelușului?
02.03.2022 | 07:27
Iubita lui Pepe Yasmine este insarcinata Cantaretul va deveni tata pentru a treia oara
Iubita lui Pepe, Yasmine, este însărciată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, este însărcinată. Cântărețul are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani), iar acum va deveni tată pentru a treia oară.

Iubita lui Pepe este însărcinată

Yasmin Ody, iubita lui Pepe, este însărcinată pentru prima dată, iar cei doi sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinți de băiat, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Pepe este deja însărcinată în șapte luni, dar cei doi au preferat să țină totul ascuns până acum. Noul prezentator de la Te Cunosc de Undeva a făcut și el anunțul pe scenă, în cadrul unui concert.

“Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel.”, a fost declarația artistului latino.

ADVERTISEMENT

Pepe și Yasmine au devenit un cuplu la câteva luni după ce artistul a divorțat de Raluca Pastramă. La un moment dat, artistul a recunoscut că și-ar dori să aibă încă un copil, iar dorința i s-a îndeplinit.

După divorț, cântărețul a spus că vrea să-și refacă viața și chiar să se căsătorească. Momentan, el și Yasmine încă nu au anunțat nimic despre nuntă.

ADVERTISEMENT

Pepe, dezvăluiri despre partenera lui

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste după divorțul de Raluca Pastramă. El și Yasmine Ody se cunosc de mai mult timp, iar în 2021 au început o relație.

Anul trecut, vedeta și-a recunoscut sentimentele sincere pentru Yasmine.

“M-am întâlnit cu o frumusețe de fată și mi-a spus ca Yasi e superbă. Eu știu că e superbă că d-asta e cu mine, o iubesc.”, a anunțat Pepe în mediul online.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi este cât se poate de serioasă, din moment ce tânăra le-a cunoscut pe fiicele lui Pepe la puțin timp după ce au devenit un cuplu.

ADVERTISEMENT
Tags: