News

Iubita lui Radu Mazăre a început pregătirile de nuntă! Când se va căsători fostul primar din Constanţa

27.06.2019 | 12:05
Pregatiri nunta Radu Mazare

Iubita lui Radu Mazăre a început pregătirile de nuntă, imediat cum a aterizat în România, din Madagascar. Viitoarea mireasă a mers pentru prima dată la penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Radu Mazăre. Fostul primar al Constanţei şi-a dorit ca nunta să aibă loc de ziua lui, pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu a fost posibil.

Iubita lui Radu Mazăre face pregătiri de nuntă

Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, a mers marţi la primărie pentru a rezerva data nunţii, însă actele trebuie depuse de unul dintre soţi, aşa că va reveni alături de Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, care s-a întors în ţară.

Roxana Mihalache, viitoarea doamnă Mazăre, este aşteptată să depună documentaţia şi, abia apoi va fi luată o decizie pentru oficierea căsătoriei, dar nu mai devreme de 8-10 iulie. Logodnica fostului edil a anunţat că pe 28 iunie va face demersurile necesare.

Pregatiri nunta Radu Mazare
Pregatiri nunta Radu Mazare

Nunta ar putea avea loc pe data de 10 iulie

„Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă şi analizele, şi certificatele şi la medicul de familie…Este o procedură destul de complexă. Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar, să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate şi urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o aşteptăm pe ea”, a  avocata lui Radu Mazăre.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache nu vor putea petrece prea mult după gratii, deoarece, potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile şi atât. Şi nu ajung toţi membrii doritori”, a spus, pentru Mediafax, Mihai Mazăre, fratele fostului primar. Radu Mazăre și Roxana Mihalache sunt împreună de mai bine de 15 ani. Fostul edil al Constanței are de executat o pedeapsă de 9 ani, după ce a fost condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, inclusiv plaje!

Tags: