News

Iubita lui Radu Mazăre, adevărul despre relația cu fostul primar! Mărturii legate de felul în care acesta a fost arestat în Madagascar

27.06.2019 | 18:24
Roxana Mihalache va fi soția lui Radu Mazăre. Sursa foto - facebook

Iubita lui Radu Mazăre a fost de acord că spună întreg adevărul despre relația pe care o are cu fostul primar! Aceasta a făcut mai multe declarații chiar la Penitenciarul Rahova, acolo unde a venit să-i facă o vizită viitorului soț. Cei doi urmează să se căsătorească în închisoare pe data de 10 iulie, la cinci zile distanţă de la ziua fostului edil. Așteaptă în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5.

Iubita lui Radu Mazăre, adevărul despre relația cu fostul primar!

Tânăra a povestit momentul arestării din Madagascar. „Eu am tot întrebat unde trebuie să mergem. Mi s-a spus că mergem la Poliție. Am întrebat ce s-a întâmplat, mi s-a spus că o să ne spună responsabilul. Am ajuns acolo și responsabilul nu mai apărea. Ne-au luat toate lucrurile și ne-au ținut arestați acolo în birou. Radu Mazăre nu a avut niciodată probleme la nivelul țării Madagascar.

Poliția nu l-a deranjat niciodată cu nimic. Aveam o viață normală, plăcută, cu tot felul de activități. Eu, cu funcția pe care o am, nu aveam timp să stau la plajă. Mă ocup de tot ce înseamnă partea administrativă, de clienți”, a spus Roxana Mihalache care și-a adus aminte și cum a fost cerută în căsătorie. „Nu m-am aşteptat (să o ceară de soţie, n.r).

Iubita lui Radu Mazăre, adevărul despre relația cu fostul primar! Mazăre și Roxana Mihalache
Roxana Mihalache a povestit cum a cerut-o de soție Radu Mazăre. Sursa foto – facebook

Cum și-a cerut Radu Mazăre iubita de soție

Relaţia pe care o am cu Radu am avut-o şi o am în continuare am trăit-o ca şi când eram deja căsătoriţi. O trăiesc în continuare. O simt ca o relaţie oficializată. Nu e uşor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, şi lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…)

Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu ştiu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil aşa a simţit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înţeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”, a adăugat Roxana Mihalache.

 

 

 

Tags: