News

Iubita lui Radu Mazăre, căutată de premierul Madagascarului. Fratele fostului primar face noi dezvăluiri surprinzătoare

22.05.2019 | 10:01
Iubita lui Radu Mazare cautata de premierul Madagascarului Fratele fostului primar face noi dezvaluiri surprinzatoare

Iubita fostului primar la Constanței, Roxana Valentina Mihalache, a fost chemată în Madagascar pentru a discuta cu premierul despre scandalul în care este implicată familia consulului onorific al României.

Iubita fostului edil al Constanței, chemată la discuții în Madagascar

Fratele fostului primar al Constanței, Mihai Mazăre a declarat că, iubita fratelui său, Roxana Valentina Mihalache, a fost chemată în Madagascar pentru a discuta cu premierul despre scandalul în care este implicată familia consulului onorific al României în afacerile lui Mazăre. Mihai Mazăre își dorește să preia afacerile fratelui său, Radu.

“Am vorbit azi cu Roxana care a fost căutată de un reprezentat a prim ministrului care i-a spus că ar vrea să vină și să stea de vorba cu prim ministru despre situația din Madagascar. Probabil a fost informat de amploarea scandalului. Roxana atunci nu se afla în Capitală se ducea către Diego Soares orașul de reședință, plecase cu mașina nu s-a dus la aeroport pentru că îi era frică. A zis persoanei când va reveni în Capitală va ajunge la prim ministru, dacă mai e valabil și i s-a zis să facă un memoriu din punctul de vedere al ei și al lui Mazare.”, a declarat fratele lui Radu Mazăre, Mihai.

,,Investitorii israelieni vor face și ei un memoriu și o solicitare să întrebe ce se întamplă cu acest vice consul de pune în pericol integritatea angajaților de la Diego Soares, sună angajații, îi amenință și pe alții i-a anunțat direct că urmează să preia afacerea”, a ținut să adauge Mihai Mazare.

Iubita lui mazăre, Roxana Mihalache a fost alături de el când a fost arestat în Madagascar
Partenera fostului primar al Constanței, Roxana Mihalache a fost chemată de prim -ministru în Madagascar
Sursa foto: Hepta.ro

Cine ne reprezintă țara în Madagascar

Până acum o lună, țara noastră nu a avut ambasadă în statul Madagascar. România a numit-o cunsul onorific, tot luna trecută, pe 28 martie, pe Lăcrămioara Toader, care locuiește de 30 de ani în Antananarivo. Femeia este mama partenerului de afaceri al fostului edil constănțean, Dorin-Freeman Manahadray. Acesta din urmă l-a ajutat pe Radu Mazăre să cumpere terenul pe care s-a construit complexul turistic de lux din Madagascar.

,,Doamna Toader l-a ajutat cu bună-credinţă pe Radu Mazăre când a venit în Madagascar. Înainte să fie numită consul onorific, au avut un acord de afaceri cu Radu Mazăre. Fiul ei, Dorin, a cumpărat pământ pentru Radu Mazăre, pentru că străinii nu pot cumpăra terenuri în Madagascar. I-a închiriat pe 99 de ani terenul lui Radu Mazăre şi a supervizat construcţia complexului turistic pe care îl deţine. Realaţia lor s-a destrămat însă, în termeni neamicali”, a spus consulul onorific al Madagascarului în România, Serge Rameau.

Tags:
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant