Life

Iubita lui Selly de la 5Gang, scoasă din minți pe Instagram. Ce a enervat-o la culme: „Încetați”

14.04.2021 | 11:08
Iubita lui Selly de la 5Gang scoasa din minti pe Instagram Ce a enervato la culme Incetati
Iubita lui Selly le-a pus gând rău persoanelor care se confruntă cu obezitatea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iubita lui Selly de la 5Gang a fost scoasă din minți de unii dintre urmăritorii ei de pe Instagram. Smaranda Știrbu nu s-a mai putut abține și le-a lăsat internauților un mesaj cât se poate de clar.

Smaranda s-a simțit nevoită să dea anumite explicații după ce o postare de-ale ei a devenit virală pe TikTok. Iubita lui Selly, studentă la Medicină, a vorbit pe Instagram despre cum sunt afectați adolescenții de anumite boli, dând exemplu obezitatea.

ADVERTISEMENT

Smaranda a stat de vorbă cu persoanele care o urmăresc, după ce mai mulți oameni i-au dat report pentru că îndrăznește să ofere anumite sfaturi tinerilor, dându-le o adevărată lecție tuturor.

Iubita lui Selly nu e de acord cu încurajarea unui stil de viață nesănătos

Partenera lui Andrei Șelaru a spus că a remarcat că în ultima vreme nu mai există dreptul la opinie și că atunci când cineva are o părere diferită se trezește cu reporturi ori atitudini de neînțeles.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după ce tânăra a reclamat faptul că se promovează orice tip de corp în mediul online, că există o campanie potrivit căreia tinerii sunt încurajați să fie ok chiar dacă au zeci de kilograme în plus, lucru care nu i se pare normal căci nu este sănătos în primul rând.

Smaranda nu este de acord ca adolescenților să li se spună că trebuie să se simtă ok în pielea lor chiar și atunci când câteva kilograme în plus le pune în real pericol sănătatea.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea a început să pozeze în ipostaza asta de victimă”

„E o prostie. Trebuie să te duci la medic. Înseamnă că este ceva în neregulă în organismul tău. Avem o problemă? Ne ducem la medic, să depistăm. Toată lumea a început să pozeze în ipostaza asta de victimă. Încetați să vă mai puneți cu toții în aceeași oală”, le-a spus iubita lui Selly celor care o urmăresc pe Instagram.

Studenta a mai precizat că este conștientă că fiecare om are metabolismul lui, dar ea este convinsă că lenea este principala cauză a faptului că multe persoane nu reușesc să slăbească și că această problemă de sănătate nu poate fi un exemplu, nu poate fi la modă.

ADVERTISEMENT

 

Tags: