Life

Iubita lui Selly, ipostaze incendiare într-o rochie scurtă. Cum au reacționat internauții

Partenera lui Selly, situație surprinzătoare într-o ținută mulată. Ce au spus oamenii despre Smaranda Știrbu, în social media.
26.05.2023 | 18:31
Iubita lui Selly ipostaze incendiare intro rochie scurta Cum au reactionat internautii
Partenera lui Selly, situație surprinzătoare într-o ținută mulată. Ce au spus oamenii despre Smaranda Știrbu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita vloggerului Andrei Șelaru a apărut în ipostaze incendiare într-o rochie scurtă. Cum au reacționat internauții la adresa frumoasei tinere de 22 de ani care este studentă la Facultatea de Medicină din București.

Partenera lui Selly, situație surprinzătoare într-o ținută mulată. Ce au spus oamenii despre Smaranda Știrbu

Partenera lui Selly s-a fotografiat în urmă cu puțin timp într-o situație surprinzătoare. Smaranda Știrbu a apărut într-o ținută mulată, fiind vorba de o rochie neagră extrem de scurtă. Ea făcea reclamă unui brand de lux.

ADVERTISEMENT

Imaginile au adunat zeci de aprecieri și mesaje din partea internauților. Oamenii au rămas impresionați de felul în care s-a prezentat pe rețelele de socializare și i-au lăsat numeroase comentarii de toate tipurile.

Unii au lăudat-o pentru silueta trasă prin inel, în timp ce alții sunt de părere că a exagerat și că a greșit platforma. Se pare că internauții s-au gândit imediat la o pagină dedicată adulților tot mai folosită în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„Ce femeie”, „Ai greșit platforma”, „M-ai spart cu poza asta, să înnebunesc”, „Perfectă”, „Aoleu, ce e asta”, „Ce frumoasă arăți” sau „Superbă”, sunt o parte din comentariile primite de iubita lui Selly pe Instagram.

Smaranda Știrbu, într-o rochie neagră și mulată
Smaranda Știrbu, într-o rochie neagră și mulată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Selly și Smaranda Știrbu, planuri de nuntă?

Selly și Smaranda Știrbu formează un cuplu de ceva vreme, pe 21 septembrie 2023 urmând să sărbătorească 5 ani de relație. Renumitul vlogger și studenta la Medicină au vorbit și despre planurile de nuntă.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul om de afaceri și partenera sa de viață nu se grăbesc să facă acest pas important pentru că sunt încă tineri. În plus, tânărul are numai aprecieri pentru iubita sa care învață enorm pentru a deveni medic.

„Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important”, a declarat Selly în urmă cu ceva vreme, notează click.ro.

ADVERTISEMENT