News

Iubita lui Smiley, actriță! Când o poți vedea în Fructul Oprit, la Antena 1

05.04.2019 | 13:15
Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Va juca în Fructul Oprit

Gina  Pistol a avut parte de o experiență inedită. Iubita lui Smiley va putea fi urmărită într-o ipostază cu în care nu îi este dat să se afle prea des. Frumoasa prezentatoare TV a devenit actriță pentru o scurtă perioadă. Și s-a descurcat de minune.

Gina Pistol va juca în Fructul Oprit. Ce rol va avea vedeta

Este vorba despre Fructul Oprit, serialul fenomen de la Antena 1, care le-a pregătit telespectatorilor o surpriză. În episodul ce va fi difuzat în seara de miercuri, 10 aprilie, fanii o vor putea urmări pe nimeni alta decât Gina Pistol.

Iubita lui Smiley va juca alături de nume mari ale teatrului românesc. Este vorba despre Adriana Trandafir și Marian Râlea, alias Tanța și Sile. Familia de olteni va avea parte de o surpriză de proporții, atunci când în vila de la Snagov își va face apariția în Snagov. Însă cea mai afectată va fi Tanța. personajul Doiniței Oancea, deoarece Gina are planuri mari și este mai hotărâtă ca niciodată s-l cucerească pe Costică, interpretat de îndrăgitul Liviu Vârciu.

Gina Pistol, pe platoul serialului Fructul Oprit, alături de mari actori ai scenei românești
Gina Pistol, pe platoul serialului Fructul Oprit, alături de mari actori ai scenei românești

Ce spune Gina Pistol despre experiența din serialul Fructul Oprit

M-am bucurat foarte mult să reîntâlnesc oameni dragi”, mărturisește Gina Pistol, care nu se află la prima experiență de acest gen. ”A fost o plăcere să fiu pe platourile de filmare ale serialului și să petrec un sfert de zi alături de echipa . Este o atmosferă foarte frumoasă la filmări, s-a râs, s-a improvizat, nici nu știu când a trecut timpul atât de repede. A fost super fain și a mers totul ușor” , a povestit Gina Pistol, vizibil entuziasmată de această ipostază inedită în care o vor putea admira fanii serialului.

Gina Pistol este într-o relație cu celebrul artist Smiley, iar cei doi par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. După ce amândoi au trecut prin experiențe nereușite în plan sentimental, iată că acum trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.