News

Iubita lui Smiley, în rochie de mireasă! Cât de elegantă este Gina Pistol FOTO

07.04.2019 | 08:45
Iubita lui Smiley in rochie de mireasa Cat de eleganta este Gina Pistol FOTO
ADVERTISEMENT

Despre Gina Pistol și Smiley se zvonește de mult că ar avea o relație, dar niciunul dintre ei nu confirmă, însă nici nu infirmă. Unii ar spune că blondina nu are timp de dragoste, dat fiind că este implicată în mai multe proiecte printre care ”Asia Express”, ”Chefi la cuțite”, dar și multe alte evenimente.

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a îmbrăcat rochia de mireasă!

De această dată, blondinei i s-a propus să îmbrace o rochie de mireasă, lucru prin care și-a bucurat fanii. Prezentatoare de televiziune a ales o rochie simplă, ce îi dezgolea clavicula. Pentru a fi în ton cu ținuta, a ales să-și prindă părul la spate, lăsându-și câteva șuvite rebele, alături de care a pus și un buchet de flori în culori vesele. Imaginea a fost apreciată de fanii vedetei, căci Ginei îi stă atât de bine în această postură de mai că ai crede că se va mărita cuvând.

ADVERTISEMENT

De altfel, într-un interviu acordat revistei Viva!, a fost întrebată dacă este genul de om care spune ”nu” căsătoriei și copiilor, iar din răspunsul vedetei Antena 1 se înțelege că și-ar face loc în viață de așa ceva, dacă ar fi momentul potrivit. „Nu, nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii, dar consider că toate vor veni la momentul potrivit”, a spus Gina Pistol.

Iubita lui Smiley, în rochie de mireasă! Cât de elegantă este Gina Pistol FOTO
Prezentatoare TV a îmbrăcat rochia de mireasă!

”E mai bine să nu mă implic, căci viața mea este doar așa cum o știu eu”

Fostul iepuraș Playboy se află de mult în lumina reflectoarelor, astfel că a fost nevoită să treacă peste multe impedimente, cum ar fi zvonurile. Întrebată cum o afectează, blondina a spus: „Zvonurile nu mă mai afectează absolut deloc, am învățat să țin cont de asta de-a lungul vieții. Mă mai deranjează uneori când anumiți oameni mă subestimează și când se croiesc povești neadevărate, doar pentru a-mi forța mâna să ies cu declarații, să contracarez ceea ce scriu ei și este fals.

ADVERTISEMENT

Dar nu vor obține asta niciodată de la mine, pentru că am o maturitate și o inteligența emoțională. E mai bine să nu mă implic, căci viața mea este doar așa cum o știu eu și cum o știu oamenii de lângă mine”.