Life

Iubita lui Sorin de la Survivor România l-a dat de gol! Cum trimite mesaje acasă, în secret

18.03.2021 | 17:12
Iubita lui Sorin de la Survivor Romania la dat de gol Cum trimite mesaje acasa in secret
Sorin Pușcașu trimite mesaje către casă, în secret. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România, a fost invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D. A fost prima ei apariție la TV și a profitat de această ocazie ca să își apere iubitul.

Sorin, alături de Musty și Mellina, este unul dintre cei mai controversați concurenți din echipa Războinicilor. Atitudinea lui de lider, dar și deciziile pe care le-a luat pe parcursul competiției, i-au atras multe critici.

ADVERTISEMENT

“Cu fiecare ocazie, el încearcă să arate că se gândește la mine, mă face să mă simt apreciată. Suntem foarte maturi și am ajuns la un consens împreună: să mergem pe același drum. Nu. (n.r. dacă a fost cerută în căsătorie) M-ar surprinde treaba asta, mi-ar plăcea să primesc un inel de logodnă, dar nu cred în acte”, a mărturisit frumoasa șatenă.

Iubita lui Sorin de la Survivor România l-a dat de gol

Laura crede că nu este un om cu intenții rele, ci aplică pur și simplu aceleași tactici pe care pe utiliza și la locul de muncă, înainte să plece în junglă. Acest lucru îi deranjează pe colegii lui, dar iubita lui Sorin a dezvăluit că el este, de fapt, o persoană empatică și care sare în ajutorul celor nevoiași.

ADVERTISEMENT

“Mă face să râd zilnic, e foarte amuzant. Eram undeva, într-o piscină, și se scălâmba la mine. Am râs atât de tare încât am realizat că trăiesc un moment de fericire deplină și am oprit timpul în loc. Atunci am știut că pot să fiu fericită cu lucrurile simple.

În Tanzania, am ajuns într-un sătuc cu oameni foarte amărâți. Când i-a văzut, le-a dat tot ce avea pe el, am mers zilnic și le-a dat de toate. A rămas cu prieteni de acolo, cu oameni de hotel, din sat. Îi scriu încontinuu, dar mă gândesc la momentul în care el o să primească mesajul.

ADVERTISEMENT

Plâng aproape în fiecare emisiune, din momentul în care l-am văzut cu o lingură de orez în mână, mănânc tot din farfurie. Notez fiecare joc pe care l-a pierdut și notez mâncarea pe care a ratat-o. Vreau, când vine, să îi fac ce îi place. Pe el sigur o să îl schimbe… o să fie mai în control cu cei din jurul lor”, a adăugat Laura.

iubita lui Sorin Puscasu de la Survivor Romania
Laura l-a dat de gol pe Sorin. Sursă foto: Captură Kanal D

Cum trimite mesaje acasă, în secret

Laura îl vede pe Sorin drept un bărbat care a avut de suferit înainte de concurs, din cauză că era prea blând și ușor de păcălit. Ea mai crede că Războinicul se concentrează prea mult pe echipă și nu îi rămâne suficientă energie pentru el însuși.

ADVERTISEMENT

“El era blând și credul. El a dat tot ce a putut acolo, am observat că are mai multă încredere în el, încearcă să îi motiveze pe toți, iar asta poate să deranjeze. Depune foarte mult efort pentru ceilalți, apoi rămâne fără vlagă pentru el.

El avea un job unde era șef, oamenii din subordine depindeau foarte mult de el. El trebuia să îi motiveze, să le schimbe starea de spirit, cred că asta face și cu ei, dar e înțeles greșit”, a povestit Laura.

Tot în emisiunea Teo Show, iubita lui Sorin l-a dat de gol. Pe lângă faimoasele lui semne, cu inițialele formate lângă inimă, el mai are un mod în care transmite mesaje secrete către cei de acasă. Ori de câte ori menționează cerul sau luna, îi spune iubitei lui cât de mult o iubește.

“M-a surprins cât de puternic este, poate dorul, dar el a plecat conștient acolo. Nu i-am spus asta niciodată, dar el m-a schimbat pe mine. Sufăr de anxietate, sunt aiurită. Dar atunci când sunt alături de el, acasă, sunt cu picioarele pe pământ. Înainte să plece, ne-am promis că dacă îmi este dor de el, să mă uit ziua la cer și noaptea la lună”, a încheiat Laura.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde