ADVERTISEMENT
Life

Iubita lui Sorin de la Survivor România, replică dură. Ce a putut să spună despre acuzațiile lui Alin Sălăjean

Autor: Alexa Serdan | 24.04.2021 | 16:24
Iubita lui Sorin de la Survivor România, replică dură. Ce a putut să spună despre acuzațiile lui Alin Sălăjean
Iubita lui Sorin de la Survivor România, replică dură. Ce a putut să spună despre acuzațiile lui Alin Sălăjean. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iubita lui Sorin de la Survivor România vine cu o replică dură la adresa unui fost concurent de la Kanal D. Laura Alexe a vorbit deschis despre acuzațiile care i se aduc Războinicului din partea lui Alin Sălăjean. 

ADVERTISEMENT

Tânăra a ales să nu vorbească până acum de mărturiile fostului participant, care continuă scandalul cu Sorin deși a fost eliminat din competiție de mai bine de 3 luni, însă acum nu a mai suportat pentru că un membru al familiei a fost grav afectat.

Laura Alexe susține că bullying-ul la adresa partenerului ei de viață a întrecut orice fel de măsură. Iubita Războinicului Sorin Pușcașu le cere oamenilor să se abțină din a vorbi despre familia concurentului plecat de luni bune în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Laura Alexe, declarație controversată. Ce spune iubita lui Sorin de la Survivor România

Sperăm ca Sorin să fie puternic! Însă cu această ocazie vă spun decât atât: am ales să nu răspund unui personaj care a părăsit competiția de mai bine de 3 luni! Ne-am amuzat, ne-am dat seama demult că nu mai poate fi luat în serios!

Însă când negi existența familiei lui Sorin, aici mă faci să spun ceva ce am fost rugată să nu fac! Aseară, după un live, un membru al familiei lui Sorin a ajuns la spital!

ADVERTISEMENT

Înțelegem incapacitatea, înțelegem frustrarea, înțelegem până și nevoie de bani, dar nu vom putea înțelege niciodată lipsa de empatie! Dumnezeu să aibă grijă de toți. Și înainte să acționați, gândiți-vă că atingeți oameni care nu au nicio legătură cu un show. 

Sorin are o familie și de trei luni tace la bullying-ul din online, pornit fix de la acest personaj! S-a ajuns prea departe!”, a scris iubita lui Sorin de la Survivor România pe pagina sa de Instagram, conform kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Laura Alexe are foarte mare încredere în partenerul ei de viață și speră să rămână până în marea finală. Cei doi sunt separați pentru prima oară atât de mult timp, tânăra simțindu-i dorul enorm de mult, precizând că îi trimite zilnic mesaje ca și cum le-ar citi.

Femeia este mândră că este iubita lui Sorin Pușcașu, despre care spune că este determinat, ambițios și curajos. Războinicul a acceptat provocarea de la Survivor România, fiind bucuros că a fost ales pentru a lua parte la experiența din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!