Fotbal international

Iubita lui Ștefan, fundașul naționalei U21, a întors toate privirile la San Marino. Galerie Foto

18.06.2019 | 21:42
Iubita lui Stefan fundasul nationalei U21 a intors toate privirile la San Marino Galerie Foto

România a câștigat cu 4-1 primul meci de la EURO U21 disputat împotriva Croației. A fost primul succes din istorie al naționalei noastre la un European de tineret. George Pușcaș (11), Ianis Hagi (14), Tudor Băluță (66) și Adrian Petre (90+3) au fost marcatorii României, în timp ce Vlasic a marcat pentru croați în minutul 18.

Iubita lui Ștefan a întors toate privirile la San Marino

Printre eroii din San Marino s-a numărat și fundașul stânga Florin Ștefan. Acesta a făcut o partidă excelentă, mai ales pe faza de apărare. Ștefan a fost susținut din tribune de frumoasa lui iubită, Marina Roșu. Marina este nimeni alta decât sora lui Iulian Roșu, trecut pe la FCSB. Vezi mai multe imagini cu Marina Roșu în galeria foto de mai sus

Povestea lui Florin Ștefan este una cât se poate de interesantă și a fost dezvăluită de FANATIK înainte de startul EURO U21.

România se pregătește acum pentru duelul cu Anglia, programat vineri, de la ora 22:00. În ultima etapă vom juca împotriva Franței. Trebuie spus că, deși fac parte din aceeași grupă, Franța și Anglia sunt primele două favorite la câștigarea trofeului conform cotelor oferite de casele de pariuri.

Tricolorii au pornit cu a doua șansă la victorie și împotriva Croației, având o cotă medie de 3.00 să câștige acest joc.