Life

Iubita lui Tudor Chirilă și-a făcut o schimbare de look. Cum arată Iulia Mîzgan la 38 de ani

Iubita lui Tudor Chirilă și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum Iulia Mîzgan, după ce a apelat la o nouă tunsoare.
18.11.2022 | 19:54
Iubita lui Tudor Chirila sia facut o schimbare de look Cum arata Iulia Mizgan la 38 de ani
Iubita lui Tudor Chirilă și-a făcut o schimbare de look. Foto Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Iubita lui Tudor Chirilă și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum Iulia Mîzgan, la 38 de ani.

Iubita lui Tudor Chirilă și-a făcut o schimbare de look

Iubita lui Tudor Chirilă a decis că este momentul să își facă o schimbare de look. Partenera de viața faimosului artist a publicat rezultatul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Iulia Mîzgan a decide să își schimbe coafura și să își facă breton. De asemenea, aceasta a apelat la o nouă culoare a părului și a vrut să își facă șuvițe blonde.

Dar acest lucru nu este tot pentru că Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă, a vrut să își scurteze mult din lungimea părului.

ADVERTISEMENT

„O nouă culoare de păr. Magie făcută de George Soare”, a scris Iulia, pe Instagram.

Tudor Chirilă și iubita lui sunt împreună de 10 ani și au doi copii în vârstă de șapte și cinci ani. Iulia este o prezență extrem de discretă și nu apare de obicei în fața reflectoarelor. Aceasta nu-și însoțește partenerul de viață la evenimentele mondene.

Iulia Mîzgan este originară din Bistrița, dar a venit în București pentru a studia la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Capitală.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Tudor Chirilă
Iubita lui Tudor Chirilă și-a făcut o schimbare de look. Foto Colaj fanatik

Cu ce se ocupă iubita lui Tudor Chirilă. Ce declara artistul despre ea

În acest moment, aceasta are un job în marketing și administrează în același timp un magazin online de jucării pe care l-a deschis împreună cu iubitul ei.

Și Tudor Chirilă este foarte secretos în ceea ce privește relația lui și în cei 10 ani de relație cu mama copiilor săi a făcut un singur comentariu referitor la aceasta, în care a lăudat-o pentru felul în care își crește copiii, dar și pentru faptul că este iubitoare și frumoasă.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a spus că cei doi copii ai săi înțeleg conceptul de „regulă” și chiar dacă nu le poate impune mereu aceste seturi de norme, Tudor Chirilă spunea că tot încearcă să își facă copiii să respecte regulile.

„Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili, dar înțeleg foarte bine și conceptul de regulă. Am stabilit cu toții niște reguli și ei au încercat să le respecte. De multe ori ne-am mulțumit cu încercatul, dar a ieșit bine, într-un final”, spunea el, pentru Viva.

ADVERTISEMENT