Life

Iubita lui Victor Slav, mesaj disperat pe social media. Selina le-a cerut fanilor ajutorul

Iubita lui Victor Slav a făcut un apel către cei care o urmăresc în mediul virtual la scurt timp după ce s-a întors din vacanța petrecută în Italia. Selina are nevoie de ajutor.
13.07.2022 | 13:24
Iubita lui Victor Slav mesaj disperat pe social media Selina lea cerut fanilor ajutorul
Iubita lui Victor Slav, apel către fanii săi. Selina a lăsat un mesaj emoționant. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra a lăsat un mesaj disperat pe social media. Frumoasa șatenă le-a cerut fanilor un mic ajutor și a postat câteva imagini legat de acest lucru, internauții știind că este o mare iubitoare de animale, în special câini.

Iubita lui Victor Slav, apel către fanii săi. Selina a lăsat un mesaj emoționant

Iubita lui Victor Slav a făcut apel către oameni legat de un câine care s-a adăpostit zilele acestea în complexul în care locuiește. Selina i-a găsit stăpân unui alt animal de pe stradă și speră să facă acest lucru și acum.

ADVERTISEMENT

„Vă rog, mână de la mână, să ajutăm această cățelușă. Și-a găsit casă la mine în complex, însă locatarii vor să cheme Protecția Animalelor să o ia.

Dacă putem să ajutam cumva acest suflețel, nu ezitați să îmi scrieți…”, este mesajul transmis de frumoasa șatenă pe contul de Instagram, unde a lăsat și poze cu patrupedul.

ADVERTISEMENT

Postarea tinerei vine în contextul în care este o mare iubitoare de animale și chiar are un câine pe care-l iubește enorm. Selina are un patruped care în luna februarie a împlinit vârsta de 6 ani și căruia i-a făcut un tort special.

Imaginile cu câinele, care este un băiat, nu lipsesc de pe rețelele de socializare, iubita lui Victor Slav fiind extrem de atașată de el.

ADVERTISEMENT

Victor Slav și Selina, relație departe de lumina reflectoarelor

Victor Slav și Selina formează un cuplu de peste 2 ani, povestea lor de dragoste fiind trăită departe de lumina reflectoarelor. Șatena nu este persoană publică și o perioadă foarte lungă a fost hostess la o terasă din Capitală.

În momentul de față, iubita prezentatorului de la Kanal D se ocupă de magazinul online de parfumuri, în timp ce vedeta s-a văzut nevoită să închidă restaurantul în care a investit mii de euro. Moderatorul urmează să înceapă o afacere cu brățări.

ADVERTISEMENT
Tags: