Iubita unui fost fotbalist face show la piscină. Bărbaţii au rămas fascinaţi cînd au văzut-o

Nicolae Mitea şi-a început cariera de fotbalist în Divizia A la FC Dinamo Bucureşti, apoi a fost transferat de clubul olandez Ajax Amsterdam, fiind denumit în scurt timp “copilul minune al...
03.07.2016 | 00:00
Iubita unui fost fotbalist face show la piscina Barbatii au ramas fascinati cind au vazuto

Nicolae Mitea şi-a început cariera de fotbalist în Divizia A la FC Dinamo Bucureşti, apoi a fost transferat de clubul olandez Ajax Amsterdam, fiind denumit în scurt timp “copilul minune al fotbalului românesc”. În anul 2005 a devenit un jucător important pentru naţională, însă s-a accidentat la genunchi şi a lipsit o lungă perioadă de timp.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Problemele de sănătate au fost cele care au dus şi la “căderea” tânărului talent din campionatul intern. Timpul a trecut şi, după o viaţă personală cel puţin la fel de agitată ca viaţa personală, Nicky pare să-şi fi regăsit liniştea. Mai mult decât atât, acum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o adevărată bombă sexy, pe nume Irina Boartă. Irina şi Nicolae par să fie mai fericiţi ca niciodată, fiindu-şi alături atât la bine, cât mai ales la greu, iubita lui Nicky fiind nevoită să facă un avort în urmă cu câteva luni.

“E o suzetă. o să ţin amintire acest cadou superb pentru când va fi momentul. Irina e mai ruşinoasă de felul ei. Am vorbit cu ea toată ziua şi abia am convins-o să apară azi cu mine. Eu apreciez asta la ea, faptul că nu vrea să apară la TV. Am încercat să o conving că apărând la TV cu lucruri frumoase nu e nimic rău. Irina şi sora mea cea mare se înţeleg foarte bine. Important e să fie înţelegere, respect şi bun-simţ. Important e să ţină asta pentru mult timp. Puteam să fiu tătic, dar din nefericiri în urmă cu câteva zile Irina a făcut o întrerupere de sarcină. A avut o răceală şi a luat pastile, aşa că a trebuit să facă renunţe la copil” a declarat Nicolae Mitea într-un interviu.

Iubirea dintre cei doi e atât de mare, încât Nicky s-a decis că ea este femeia vieţii lui şi a cerut-o de soţie, iar bomba sexy a spus imediat “DA”. În ultima perioadă, se poate observa că le merge din ce în ce mai bine şi din fotografiile făcute de Irina, cu acordul iubitului, desigur, mai ales că Nicky are toate motivele să fie mândru de trupul apetisant al iubitei sale.
Chiar astăzi, Irina şi-a postat pe contul său de facebook noi fotografii incendiare, de-a dreptul interzise pentru cardiaci, în care bomba lui Nicky îşi etalează corpul bine lucrat şi formele apetisante. Bruneta face concurenţă cu succes altor bombe sexy care au drept partener de viaţă fotbalişti din campionatul intern, mai ales că nu pare să aibă intervenţii estetice, având astfel şi atuul naturaleţii fizice.

Sursă: cancan.ro