Fotbal international

Manchester United – PSG se joacă și în tribune! Care sunt cele mai frumoase iubite ale fotbaliștilor. Galerie foto

12.02.2019 | 13:20
Manchester United  PSG se joaca si in tribune Care sunt cele mai frumoase iubite ale fotbalistilor Galerie foto
ADVERTISEMENT

Manchester United – PSG este unul dintre cele mai importante dueluri din optimile Champions League. United este pe val după ce Ole Gunnar Solskjaer a ajuns pe banca tehnică a englezilor. Asta în timp ce PSG nu are adversar în Ligue 1. Parizienii au depășit în ultima rundă pe Bordeaux și domină prima ligă franceză, în ciuda absenței lui Neymar și mai nou a lui Edinson Cavani, cel care s-a accidentat în ultimul meci. Duelul dintre Manchester United și PSG se mută însă și în tribune. Iubitele, logodnicele și nevestele fotbaliștilor celor două echipe arată superb!

Astfel, portarul lui Manchester United, David De Gea, este cuplat încă din 2010 cu Edurne Garcia. Cei doi s-au mutat recent împreună. Garcia este artistă și a și participat la Eurovision – Spania.

ADVERTISEMENT
Edurne Garcia, iubita ui David de Gea

În apărare, David de Gea este susținut de fundașii centrali Chris Smalling și Victor Lindelof. Smalling s-a căsătorit în 2017 cu Sam Cooke, cea care lucrează ca model pentru adulți. Ea a pozat pentru reviste precum FHM, Nuts sau Maxim! De partea cealaltă, soția lui Victor Lindelof este Maja Nilsson, de profesie expertă în marketing. Focoasă blondă are un podcast pe youtube și un blog cu sfaturi de frumusețe. De altfel, Nilsson este și o mare microbistă și a mers în această vară la Mondial, unde a susținut naționala Suediei.

Sam Cooke, iubita lui Chris Smalling
Maja Nilsson, soția lui Victor Lindelof

Paul Pogba și Anthony Martial se iubesc cu două femei superbe cu care au și copii

Cei doi francezi din componența lui Manchester United, Paul Pogba și Anthony Martial, au și ei două iubite superbe. Paul Pogba este într-o relație cu Maria Salaues, cu care are și un copil, născut în ianuarie. Salaues provine dintr-o familie bogată din Bolivia, a studiat administrația afacerilor și și-a terminat studiile la Miami!

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Anthony Martial se vede din 2016 cu Melanie Da Cruz, un star de reality tv din Franța. Atacantul francez s-a despărțit de soția sa Samantha pentru a se cupla cu superba blondă. Melanie l-a născut pe fiul lui Martian, Swan, vara trecută. Cu toate acestea, se pare că Anthony ar fi înșelat-o pe Da Cruz, când aceasta era însărcinată în opt luni.

Melanie de Cruz, iubita lui Anthony Martial
Maria Salaues, iubita lui Paul Pogba

Cu cine contraatacă jucătorii PSG în duelul iubitelor cu cei de la Manchester United

PSG va juca fără Neymar și Cavani. Așa că toți ochii vor fi pe super golgeterul Kylian Mbappe. Și ca orice super atacant, Mbappe are și o super iubită. Este vorba despre fostul Miss Franța din 2017, Alicia Aylies, care foarte probabil va atrage toate privirile pe Old Trafford, dacă va decide să meargă pe stadion. Bine, nu chiar toate privire, dacă stăm să ne gândim la presupusa iubită a lui Marco Verratti. Supermodelul Cindy Bruna l-a însoțit pe italian la ziua de naștere a lui Neymar. Bruna este imaginea Calvin Klein, iar între ea și Verratti se zvonește că ar fi o idilă.

ADVERTISEMENT
Cindy Bruna, imaginea Calvin Klein și presupusa iubită a lui Marco Verratti
Alicia Aylies, iubita lui Kylian Mbappe

Cei doi vor face echipă în atacul lui PSG cu Julian Draxler. Mijlocașul ofensiv german va avea susținere din tribună din partea iubitei sale, Lena Stiffel. Draxler și frumoasa brunetă cu ochi albaștri au o poveste de dragoste care datează încă din copilărie.

Lena Stiffel, iubita lui Julian Draxler

Un loc special în acest duel dintre Manchester United și PSG îl merită și soția lui Dani Alves, Joana Sanz. Ea este fotomodel și a lucrat pentru designer celebri precum Jimmy Choo, Gucci sau Philipp Plein. Cu o asemenea carieră în spate, evident că Joana s-a „lăsat” cu greu dusă la altar. Ea l-a refuzat de două ori pe Alves, înainte să accepte cererea lui în căsătorie. În cele din urmă au avut o nuntă secretă în Ibiza, în 2017.

ADVERTISEMENT

Joana Sanz, nevasta lui Dani Alves

Partida dintre Manchester United și PSG se joacă marți, 12 februarie, de la ora 22:00. Mai multe poze cu iubitele fotbaliștilor din ambele echipe puteți vedea în GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT