News

Frumoasele iubite ale Formulei 1

Este cunoscută ca fiind discretă şi elegantă. E vorba despre Hanna Prater, logodnica triplului campion la Formula 1, Sebastian Vettel. S-a născut în Alemania în 1987 şi este alături de...
23.09.2013 | 17:49

Este cunoscută ca fiind discretă şi elegantă. E vorba despre Hanna Prater, logodnica triplului campion la Formula 1, Sebastian Vettel. S-a născut în Alemania în 1987 şi este alături de pilotul Red Bull de şapte ani. Cei doi locuiesc în Zurich, acolo unde trăiesc o viaţă liniştită şi normal. Hanna a studiat Modă şi Design.

hanna-prater12 tortolitos

Jenson Button are cu ce se mîndri

Iubita lui Jenson Button s-a născut în 1984 în Japonia. Mama este japoneză, iar tatăl un cîntăreţ Argentinian, pe numele lui Cacho Valdez. Jessica e model şi a participat la numeroase anunţuri pentru nume mari, nu doar din lumea modei. Relaţia dintre frumoasa tînără şi pilotul de Formula 1 a fost una controversată, cu multe certuri şi reconcilieri. Înainte să fie cu Jessica Michibata, Button a avut-o alături, pentru cinci ani, cu actriţa şi cîntăreaţa Louise Griffiths.

jessica-michibata-0 jessica_main_1669062ajessica-michibata-16

Nico Rosberg şi cei zece ani de relaţie

Vivian Sibold are 25 de ani, s-a născut în Hamburg, este fata impresarului Bernd Wegener şi este logodnica lui Nico Rosberg. A urmat studiile Universităţii de Design din Milano. Cei doi se cunosc de mici, mai ales pentru că părinţii lor sunt prieteni de foarte mulţi ani. Ei sînt împreună de aproape zece ani.

s1_1

Romain Grosjean şi jurnalista Marion Jolles

Pilotul francez Romain Grosjean este căsătorit încă de anul trecut cu jurnalista sportivă Marion Jolles. Odată cu această vară, cei doi au devenit părinţii unui băieţel. S-au cunoscut în 2008 datorită job-ului pe care frumoasa jurnalistă îl are. Aceasta este specializată pe auto-moto. Începând cu 2005, Marion Jolles prezintă, la canalul de televiziune francez TF 1, emisiunea Automoto.

grosjean-inline

F1: HONGRIE - COURSE - 01/08/2010

 

 

 

Tags: