Fotbal international

Iubitele lui Cristiano Ronaldo. Ele sunt femeile care au trecut prin patul lui CR7. FOTO

21.10.2018 | 10:00
Iubitele lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez are toate șansele să devină doamna Ronaldo

Când vorbim despre portughezul Cristiano Ronaldo nu avem cum să nu trecem în revistă și iubitele acestuia, femeile care au trecut, mai mult sau mai puțin, prin patul lui CR7. Și nu este ușor de întocmit o statistică, pentru că lusitanul are și fizic și conturi uriașe în bancă pentru a deveni o țintă pentru reprezentantele sexului frumos. Desigur, nu putem lua nici măcar în glumă declarația uneia dintre femeile din viața lui Cristiano, Nereida Gallardo, care a fost una dintre divele ce i-au făcut nopțile mai fierbinți și care spunea că în opinia ei peste 80.000 de femei ar fi panoplia de trofee a lui Ronaldo.

Iubitele lui Cristiano Ronaldo. Multe au fost fascinate de aspectul fizic al portughezului, de corpul său lucrat în mii de ore la sală
Iubitele lui Cristiano Ronaldo. Multe au fost fascinate de aspectul fizic al portughezului

Este o cifră absolut exagerată și imposibilă din toate punctele de vedere, chiar și atunci când te cheamă Cristiano Ronaldo și ai celebritatea binecunoscută, dar probabil că voluptoasa Nereida a vrut astfel să sugereze că pentru Cristiano a aduce o femeie în alcovul său nu a fost niciodată o problemă, ba chiar a reprezentat o joacă de copil.

32 dintre iubitele lui Cristiano Ronaldo. Ultima poate deveni soția lui

Momentan, se pare că atacantul lui Juventus ar avea intenții serioase cu actuala sa iubită, spanioloaica Georgina Rodriguez, care i-a și dăruit-o pe micuța Martina Alana, primul dintre cei patru urmași ai portughezului sosiți în viața lui fără a apela la ajutorul unor mame surogat. Însă, totodată, Cristiano se află în fața celei mai mari încercări din viața sa, pentru că asupra imaginii sale s-au abătut norii negri ai unui scandal de proporții, care nu mai e legat de neplata taxelor la stat, ci de, incredibil, dar posibil adevărat, nu mai puțin de trei acuzații grave de viol venite de la trei femei diferite. Și procesul va fi unul lung, ceea ce, chiar dacă se va încheia cu happy-end pentru CR7, tot va avea suficient timp pentru a-l clătina serios de pe soclul idolului pe care s-a aflat.

https://www.youtube.com/watch?v=CmmPIQS01gU

Dar până acând justiția va cerceta cu atenție aceste acuzații și va stabili dacă jucătorul este sau nu vinovat, să încercăm să facem o trecere în revistă a celor mai cunoscute personaje de sex feminin despre care presa de pe mapamond a scris că ar fi avut aventuri sau perioade mai lungi de relații amoroase cu Cristiano Ronaldo. Până la Georgina Rodriguez doar una singură a sperat că își va putea uni într-0 zi destinul cu iubitul ei, fotomodelul ucrainean Irina Shayk.

1. Jordana Jardel – 2002

Este sora fostului golgeter brazilian Mario Jardel, pe care Cristiano l-a avut coleg la Sporting Lisabona la începutul carierei, când antrenor era Laszlo Boloni. Odată cu plecarea lui Ronaldo în Anglia, la Manchester United, povestea cu fotomodelul brazilian a încetat. Astăzi Jordana locuiește la Porto și duce o viață tot în lumea modei, dar este necăsătorită.

 2. Karina Ferro – 2002 și 2005

Fotomodel portughez care s-a aflat în preajma lui Cristiano în două etape. Mai întâi în 2002, când se pare că jucătorul era într-0 relație și cu sora lui Mario Jardel și apoi în 2005.

Sora lui Kaka i-a făcut legătura cu una dintre cuceriri

3. Daniele Aguiar –  2005

Fotomodel brazilian care avea 26 ani când l-a cunoscut pe CR7 prin intermediul surorii lui Kaka, Rosangela Lyra. Multă vreme Cristiano a încercat să ascundă această relație, dar Daniele a fost cea care a confirmat-o.

4. Isabel Figueira –  2005

Fotomodel portughez, care fusese iubita internaționalului lusitan Cesar Peixao, dar l-a lăsat pe acesta, pentru a fi o scurtă perioadă împreună cu jucătorul pe atunci la Manchester United

5. Diana Chaves – 2006

O perioadă scurtă, de câteva luni, a durat relația cu actrița Diana Chaves, care a făcut multe declarații pe această temă, spunând că a fost visul ei să ajungă să aibă ocazia de a se iubi cu starul portughez

6. Nuria Bermudez – 2006

Cristiano a avut o relație care părea a merge de minune, dar care s-a rupt, din partea lui, fără nici o explicație, acest lucru afectând-o mult pe Nuria, care a declarat că s-a simțit trădată și umilită. Dar nu avea să fie nici prima, nici ultima.

7. Soraia Chaves – 2006

Actriță și fotomodel portughez, cu foarte multe apariții și în programele televiziunii, este printre puținele pe care faptul că play-boy-ul compatriot le-a abandonat ca pe o cămașă în coșul de rufe nu a afectat-o.

Femeia cu nouă ani mai mare decât jucătorul

8. Merche Romero – 2006

Actriță, fotomodel și prezentoatoare TV din Portugalia, era cu nouă ani mai mare decât jucătorul. Legătura a durat doar trei luni, după care Ronaldo i-a pus punct.

9. Luciana Abreu – 2007

A fost reprezentanta Portugaliei în 2005 la Eurovision. Interpreta a fost văzută în mai multe rânduri prezentă în tribune la antrenamentul lui Cristiano Ronaldo la sosirile acestuia la naționala Portugaliei.

10. Gemma Atkinson – 2007

Prima britanică din serialul iubirilor lui Cristiano. Este actriță și participantă la reality-showuri și a fost curioasă să îl cunoască îndeaproape pe cel care începuse să devină un star pe Old Trafford.

11. Bipasha Basu – 2007

Una dintre celebritățile studioului de film Bollywood din India. Cristiano a fost atras de frumusețea aparte a acestei femei și nu s-a lăsat până nu a trecut-o pe lista de trofee. Bipasha a avut multe relații apoi cu celebrități din lumea filmului și a muzicii din țara sa.

12. Karina Bacchi – 2007

Fotomodel și actriță din Brazilia care a petrecut  vara lui 2007 alături de Ronaldo la Lisabona. A fost prima dintre femeile din viața sa care a ajuns să îi cunoască și familia.

Cu cine și-a petrecut Cristiano Revelionul 2008

13. Carolina Patrocinio – 2007-2008

A fost ultima lovitură a lui CR7 pe final de an 2007. Cu ea, care era vedetă a televiziunii portugheze, și-a petrecut Revelionul la locuința jucătorului din Lisabona.

14. Lucia Garcia – 2008

Manechin portughez, cu care s-a întâlnit, la fel ca în cazul Danielei Aguiar, în clubul privat Silk din Lisabona. Nu s-a ascuns nici o clipă în privința scurtei relații cu jucătorul cel mai faimos din țara sa.

15. Maria Șarapova – 2008

Fosta vedetă a tenisului feminin nu a rezisatat nici ea atacului lui Cristiano. Mariei i-a plăcut să se iubească mai ales cu sportivi, în afara fotbalistului trecând prin viața și prin patul ei colegul de breaslă, bulgarul Grigor Dimitrov sau baschetbalistul Sasha Vucic.

16. Niki Ghazian – 2008

Și 2008 a fost an plin cu cuceriri pentru portughez. Niki Ghazian, fotmodel, l-a cunoscut pe Ronaldo în SUA, unde acesta se recupera după o accidentare la genunchi. Nonșalantă, Niki a recunoscut imediat că a petrecut câteva nopți alături de acesta.

17. Tyese Cunningham – 2008

Este o situație specială, pentru că Tyese nu făcea parte din categoria starurilor din lumea modei sau a shobiyy-ului ca precedentele femei. Era o escortă care a participat la o orgie, trimisă de o agenție, împreună cu alte două dame, la solicitarea a trei staruri de la Manchester United: Cristiano Ronaldo, Nani și Anderson. A declarat că niciodată nu a fost tratată cu atâta lipsă de respect ca atunci.

Ronaldo este un laș și praf la pat

18. Nereida Gallardo – 2008

Una dintre adevărate povești de iubire din viața lui Cristiano. Nereida a fost foarte șocată de faptul că s-a trezit dintr-o dată cu un SMS de despărțire din partea lui Ronaldo, pe care l-a făcut public laș și dezgustător, iar mai apoi avea să îi știrbească și faima de bărbat fatal, afirmând că este un adevărat dezastru în pat.

19. Mia Judaken – 2009 

Se știu puține lucruri despre această relație. Mia e considerată o copie aproximativă a starletei Kim Kardashian, dar în afara unei seri în care au fost văzuți într-un local nu există alte informații.

20. Imogen Thomas – 2009

Fosta Miss Țara Galilor în 2003 și faimoasă prin participarea la reality-showul Big Brother Imogen Thomas a fost ultima victimă în Anglia pentru Ronaldo, care urma să se transfere la Real Madrid.

21. Letizia Filippi – 2009

Actrița și manechinul italian l-a cunoscut pe Ronaldo încă din timpul relației acestuia cu Nereida Gallardo, care a și făcut mare scandal. Cei doi au mai petrecut câteva luni împreună în 2009.

22. Alyona Haynes – 2009

Poveste bună de film. Ucraineanca Alyona era căsătorită cu miliardarul John Haynes când și-a trăit pasiunea alături de Cristiano. Mai târziu, avea să facă declarații despre această legătură, pe care a considerat-o un capriciu.

Aventura cu miliardara Paris Hilton

23. Olivia Saunders – 2009

Altă cucerire atipică pentru CR7. Olivia era studentă și lucra ca promotor într-un club din Manchester. Idila a avut loc în ultimele luni înaintea plecării lui Cristiano la Madrid. Se spune că nu își mai putea lua ochii de la blonda care avea numai 18 ani.

24. Gabriela Endringer – 2010

Instructoarea de fitness în vârstă de 28 ani, care a apărut și pe coperta revistei FHM, a avut o relație de șase săptămâni cu Cristiano și a dezvăluit că acesta s-a lăasat tot timpul dominat în pat.

25. Luana Belletti – 2010

Sora fostului internațional brazilian de la Chelsea, Luana, a petrecut o vacanță de vară la Roma alături de portughez spre supărarea fratelui ei, care nu avea o impresie bună despre Cristiano.

26. Paris Hilton – 2010

S-au întâlnit în Hollywood și totul a mers de la sine, Paris neîncercând nici un moment să se opună asaltului lui Cristiano. Se spune că reduta ar fi căzut încă din prima seară.

27. Raffaella Fico – 2010

Modelul brazilian a fost atât în relație cu Cristiano, cât și cu italianul Mario Balotelli. Despre Ronaldo a spus că a fost frumos dar scurt, de la Balotelli a rămas cu micuța Pia.

De ce s-a despărțit de Irina Shayk

28. Kim Kardashian – 2011

S-au apropiat mult în perioada petrecută de Kim la Madrid, dar ea a spus mereu că este doar bună prietenă cu Cristiano și că nu au făcut decât să ia masa de câteva ori împreună sau să iasă în cluburi.

29. Jasmine Lennard – 2011

A rămas notorie declarația acestei prezentatoare, care a spus că a renunțat să mai meargă acasă la jucător, pentru că are frică de câini și Ronaldo are doi câini mari, care stau la locuința sa!

30. Irina Shayk – 2011

A fost cea mai aproape de a deveni doamna Ronaldo înainte de Georgina Rodriguez. Nu a fost însă plăcută nici de mama Dolores, nici de sora jucătorului. Frumoasa rusoiacă, fotomodel pentru costume de baie, a fost una dintre marile iubiri ale lui Cristiano. Povestea a durat aproape cinci ani, până în 2015. Irina a dezvăluit de ce s-a rupt totul: “Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine”.

31. Lucia Villalon – 2015

Jurnalistă la canalul Real Madrid TV a fost alegerea perfectă pentru ca Ronaldo să se consoleze după despărțirea de Irina Shayk. Insă nu a fost vorba de iubire, ci doar de o relație la nivel fizic.

Va fi Georgina doamna Ronaldo?

32. Georgina Rodriguez – 2015 – prezent

Femeia care este mai aproape ca oricine să îl așeze pe play-boy-ul portughez la casa lui, după ce i-a dăruit și un copil. E plăcută și acceptată de tot clanul Ronaldo și toată lumea așteaptă acum ca fotbalistul de 33 de ani să facă anunțul cel mare al nunții cu spanioloaica. Și dacă mama Dolores o numește deja noră, ce ar mai fi de spus?

Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”