Poza zilei la CM2018 / Albacher

Iubitele şi soţiile englezilor au încins atmosfera la meciul Columbia – Anglia. Galerie foto

Autor: Sorin Dumitrescu | 04.07.2018 | 09:52
Iubitele și soțiile engklezilor, spectacol pe stadionul Spartak din Moscova. Iubita lui Dele Alli îl răsplăteşte după calificare.

Nu doar jucătorii lui Gareth Southgate, dar şi iubitele sau soţiile englezilor au făcut spectacol pe stadionul Spartak din Moscova la meciul de marţi seară din optimile de finală ale turneului final al Campionatului Mondial, Columbia – Anglia 1-1, 3-4 după lovituri de departajare.  VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Îmbrăcate în tricourile naţionalei Albionului, acestea au făcut un adevărat show pe toată durata celor 120 de minute şi, mai ales, în timpul loviturilor de departajare, iar la finalul partidei s-au dezlănţuit într-o bucurie care din multe puncte de vedere a întrecut-o pe cea a jucătorilor.

Iubitele şi soţiile englezilor, spectacol după calificare. Soţia lui Vardy s-a cinstit în tribune cu bere

Cele mai active au fost Rebeckah Vardy, Charlotte Trippier, Ruby Mae, prietena lui Dele Alli, Megan Davison, iubita portarului Pickford şi Fern Hawkins, logodnica lui Maguire. Ruby Mae reprezintă o apariţie în premieră la acest turneu final, după ce a lipsit de la meciurile din grupă, ca urmare a faptului că s-a aflat în California, pentru a onora un contract cu o agenţie de modelling. Rebeckah Vardy s-a comportat ca un adevărat fan, bând bere în tribună.

Iubitele și soțiile engklezilor, spectacol pe stadionul Spartak din Moscova. Şi selecţionerul Gareth Southgate a fost îmbrăţişat de soţia sa, Alison şi de ceilalţi membri ai familiei
Gareth Southgate a fost îmbrăţişat de soţia sa, Alison, la Columbia – Anglia, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Nu doar actorii de pe teren, ci şi regizorul de pe bancă, selecţionerul Gareth Sourthgate, a avut parte de o susţinere substanţială, alături de soţia sa, Alison, fiind şi copiii celui care cu ani în urmă rata chiar el de la punctul cu var accesul Angliei în finala Euro 1996, organizat chiar de englezi, în semifinala cu Germania.  Dar acum blestemul penaltyurilor a fost spart.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!