News

Iubitul Alexandrei Măceșanu, prima reacție înainte să fie audiat! „Nu cred că este moartă, nimeni nu crede”

27.09.2019 | 15:09
Iubitul Alexandrei Macesanu prima reactie inainte sa fie audiat Nu cred ca este moarta nimeni nu crede

Iubitul Alexandrei Măceșanu a oferit prima reacție înainte să fie audiat! Băiatul cu care trebuia să se întâlnească fata chiar în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă spune că se pune la dispoziția autorităților oricând și că este pregătit să le răspundă anchetatorilor la orice întrebare. Familia Alexandrei este cea care a insistat la DIICOT ca acesta să fie audiat în legătură cu întregul caz.

Iubitul Alexandrei Măceșanu, prima reacție înainte să fie audiat!

“Probabil vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi probabil vor să afle ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu m-au anunţat că urmează să fiu audiat. (Dacă mă vor chema … n.red.) bineînțeles că mă voi prezenta. Eu nu cred că este moartă, nimeni nu crede.

(Crezi că Dincă a dus-o undeva î străinătate? n.red.) Orice este posibil”, a declarat iubitul Alexandrei Măceșanu la România TV. Familia fetei prin avocatul Aurel Moldovan a solicitat autorităților ca băiatul să fie considerat un martor-cheie și mai ales audiat de procurori. Avocatul a depus în acest sens o cerere la DIICOT. “Încă de la începutul audierii şi domnul Alexandru Cumpănaşu a cerut audierea băiatului.

Iubitul Alexandrei Măceșanu, prima reacție înainte să fie audiat! Alexandra Măcesanu
Alexandra Măceșanu se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Sursa foto – facebook

Solicitare la DIICOT pentru audierea băiatului

Vrem să ne spună exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare (…). Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva. Voi depune o cerere chiar mâine în acest sens, pentru a se dispune audierea sa în cauză. Trebuie să se întâmple lucrul acesta” a spus și avocatul Aurel Moldovan.

Vă readucem aminte că Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie, la o zi după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 pentru a anunța că a fost răpită. Bărbatul este acum reținut pentru crimă. Culmea, la primele audieri, acesta a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza Melencu.