Life

Iubitul Innei, probleme cu interlopii? Adrian Corduneanu a pus ochii pe trupa lui Deliric!

30.09.2020 | 20:32
Iubitul Innei probleme cu interlopii Adrian Corduneanu a pus ochii pe trupa lui Deliric
Iubitul Innei, probleme cu interlopii? Adrian Corduneanu a pus ochii pe trupa lui Deliric! Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se bucură de celebritate, orice persoană poate intra în vizorul interlopilor. Adrian Corduneanu, supranumit “Beleaua”, și-a concentrat atenția asupra trupei lui Deliric.

Potrivit spynews.ro, iubitul Innei și colegii lui de trupă au ajuns sub observația acestuia și riscă să aibă mari probleme cu interlopul.

ADVERTISEMENT

Se pare că trupa lui Deliric l-a enervat pe așa-numitul “Beleaua”, care a lăsat un mesaj nu foarte prietenos la adresa acestora. Comentariul acestuia a provocat o mare agitație printre fanii trupei.

Iubitul Innei ar putea avea probleme cu interlopii

Deliric face parte din trupa CTC alături de DOC și Vlad Dobrescu. Trupa se bucură de sute de mii de fani, iar melodiile lor au strâns milioane de vizualizări. Cu toate acestea, este previzibil faptul că muzica lor nu este tocmai pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT

Însă unii își manifestă dezgustul în moduri mai puțin obișnuite și chiar obscene. Cu șase ani în urmă, membrii trupei au lansat o melodie intitulată “Bula mea”, care l-a deranjat teribil pe cunoscutul interlop.

Acesta a lăsat un comentariu extrem de vulgar la adresa lui DOC, pe care îl insultă într-un mod foarte obscen.

ADVERTISEMENT

“DOC este o p…ă fără caracter”, a scris acesta în secțiunea de comentarii.

Acest scandal început de “Beleaua” a intrat rapid în atenția fanilor, iar YouTube a șters comentariul jignitor de la melodie. Iar acest nu a făcut decât să-l înfurie și mai tare pe Corduneanu.

Înainte de eliminarea comentariul de către echipa YouTube, fanii trupei CTC au reacționat dur la insultele lăsate de către interlop. Acesta a stârnit un val de reacții negative din partea celor care îi apreciază pe membrii trupei.

ADVERTISEMENT

Comentariul a primit răspunsuri pe măsură, în care publicul l-a criticat și i-a transmis cuvinte grele lui “Beleaua”. Aceștia au luat imediat apărarea trupei preferate și l-au atacat pe interlop așa cum merita.

Nu se poate ști dacă Adrian Corduneanu s-a enervat suficient de tare încât să creeze probleme trupei, însă Deliric probabil că a și uitat de acest incident.

Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Inna, pe care cei doi au reucunoscut-o publicului nu cu mult timp în urmă. Deliric apare alături de frumoasa artistă în numeroase postări pe conturile de pe rețelele de socializare.

Relația lor a fost o adevărată surpriză pentru fani, care i-au încurajat cu mesaje de felicitări și gânduri bune.

ADVERTISEMENT
Tags: