Life

Reacția iubitului Laurei Giurcanu când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles în apă, la Survivor. Sora Faimoasei a spus tot

Sora Laurei Giurcanu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum a reacționat iubitul Faimoasei când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles în apă, imagini care ar sugera o altfel de apropiere între ei.
31.01.2022 | 17:19
Reactia iubitului Laurei Giurcanu cand a vazut imaginile cu ea si TJ Miles in apa la Survivor Sora Faimoasei a spus tot
Bianca, sora Laurei Giurcanu, a spus cum a reacționat iubitul Faimoasei la imaginile cu aceasta și TJ Miles în apă. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Bianca, sora Laurei Giurcanu, a dezvăluit ce reacție a avut partenerul Faimoasei când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles în apă, pe care mulți le consideră unele controversate.

Totul a pornit de la Andreea Tonciu și Otilia Bilionera, concurente care au spus că între Laura și TJ Miles ar fi mai multă đecât o simplă relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Otilia și Andreea au declarat că aceștia dispăreau cu orele prin pădure, singuri. La un moment dat, PRO TV a difuzat niște imagini cu cei doi, în apă, însă adevărul ar fi altul.

Potrivit declarațiilor făcute de Xonia, toți concurenții erau în apă în momentul respectiv, iar ultimii care au rămas preț de câteva minute doar au fost TJ Miles și Laura.

ADVERTISEMENT

Bianca Giurcanu a apărat-o pe sora ei într-o intervenție prin Skype în emisiunea lui Măruță, acolo unde a fost invitată Andreea Tonciu, cea care a lansat zvonul despre posibila idilă din Dominicană.

Bianca a confirmat ceea ce au spus și Laura și Xonia, și anume că sora ei și TJ se știu foarte bine, ba chiar că acesta ar fi prieten cu iubitul ei, Cezar. Potrivit afirmațiilor ei, iubitul Laurei nu a fost deranjat de mult-discutatele imagini din apă.

ADVERTISEMENT

Iubitul Laurei Giurcanu nu e deranjat de imaginile cu Faimoasa și TJ Miles de la Survivor România

„Au fost toți în apă și au rămas la urmă doar ei. Prietenul Laurei știe cum este ea. Îi cunoaște pe Radu Itu și TJ Miles. Nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înțelege mai bine cu băieții. E o fire băiețoasă”, a spus Bianca Giurcanu la PRO TV, în apărarea surorii sale.

„Ce altceva poți să faci acolo decât să stai și să povestești?”, a întrebat retoric Bianca.

ADVERTISEMENT

Bianca Giurcanu: „Sper să nu se accidenteze”

Cât despre faptul că Laura și TJ Miles s-ar fi făcut nevăzuți vreme de câteva ori, Bianca nu a avut ce să comenteze întrucât nu s-a dat așa ceva pe post.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a spus și cum o  vede pe sora ei în acest show. Până acum este extrem de mulțumită de felul în care s-a descurcat pe trasee și speră să nu clacheze.

„Psihic mi se pare că este foarte bine. Sportiv, sper să nu se accidenteze. Sper să tragă din ce în ce mai mult de ea pe trasee”, a completat Bianca Giurcanu.

 

 

ADVERTISEMENT