Life

Iubitul lui Emily Burghelea a elucidat misterul. De ce apare întotdeauna cu mască și ochelari

22.01.2021 | 14:41
Iubitul lui Emily Burghelea a elucidat misterul De ce apare intotdeauna cu masca si ochelari
Emily Burghelea și iubitul ei s-au căsătorit civil. Primele declarații ale fostei asistente TV: „Am avut mari emoții”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubitul lui Emily Burghelea a elucidat misterul pentru care poartă întotdeauna mască și ochelari de soare atunci când iese din casă. Andrei a mărturisit că a luat această decizie pentru a apărea alături de blondină în spațiul public. 

Tânărul ține foarte mult la intimitate și confidențialitate, motiv pentru care i-a pus această condiție fostei asistente de la Acces Direct. Așa a ajuns Andrei să apară numai camuflat, identitatea sa fiind păstrată ascunsă foarte bine prin această metodă.

ADVERTISEMENT

Partenerul de viață al fostei concurente de la „Bravo, ai stil” a mai precizat că nu și-a dorit niciodată să aibă conturi pe rețelele de socializare, prima pagină de acest fel fiind deschisă de Emily Burghelea în urmă cu câteva luni, pe Instagram.

Andrei, iubitul lui Emily Burghelea, totul despre masca pe care o poartă

„Sunt probleme, în primul rând, cu confidențialitatea. Dar a plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat. Altfel, eu nu apăream. Eu nu aveam Instagram, cont de Facebook, nimic”, a spus iubitul lui Emily Burghelea în emisiunea „Vorbește lumea”, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Și atunci i-am făcut eu cont de Instagram. Și are un așa de mare succes!”, a completat frumoasa blondină care este însărcinată în 7 luni și urmează să aducă pe lume o fetiță.

Andrei dorește să șteargă contul existent, însă până atunci iubitul lui Emily Burghelea este urmărit de peste 76,2 mii de persoane, fanii cuplului apreciind fiecare imagine care apare pe pagina de socializare a bărbatului.

ADVERTISEMENT

Întrebat în cadrul aceluiași show TV cum s-a obișnuit cu ipostaza în care apare, tânărul a precizat că nu îi este deloc incomod. De altfel, bărbatul nu pleacă niciodată de acasă fără a avea o pereche de ochelari de soare de rezervă.

„Când ies din casă port ochelari, glugă, mască, m-am obișnuit. Mai am o pereche de ochelari la mine, de rezervă”, a mai adăugat Andrei.

ADVERTISEMENT

Iubitul fostei asistente de la Antena 1 avea să dezvăluie că singurul moment în care a renunțat la întregul „arsenal” a fost atunci când s-au logodit în fața lui Dumnezeu. Bărbatul a luat această decizie și prin prisma faptului că toți cei prezenți îl știau dinainte.

„În biserică a trebuit să-mi dau jos tot, dar atunci s-au oprit camerele de luat vederi. Au fost doar șase oameni care m-au văzut, și care, de altfel, mă știau”, a mai spus partenerul de viață al blondinei.

ADVERTISEMENT