News

Iubitul lui Ruby are probleme de sănătate și acum! De ce nu se poate întoarce în competiția Asia Express. FOTO

09.04.2019 | 10:44
Iubitul lui Ruby are probleme de sanatate si acum De ce nu se poate intoarce in competitia Asia Express FOTO

Condițiile vitrege din India i-au venit de hac lui Robert, iubitul cântăreței Ruby, alături de care a participat în concursul ”Asia Express”. Deși producătorii au terminat  înregistrările de ceva timp, cei de la Asia Express îi țin la curent pe telespectatori cu tot ce s-a întâmplat. Pe pagina oficială de Instagram a show-ului de la Antena 1 a fost postată o fotografie cu Robert, bolnav, imobilizat la pat.

Asia Express 2019: Iubitul lui Ruby a avut nevoie de perfuzii

În ediția difuzată duminică, 7 aprilie, telespectatorii au văzut cum a abandonat cursa Robert, iar producătorii anunță pe rețeaua de socializare că Robert este în continuare în imposibilitatea de a reintra în cursă. În fotografia postată pe Instagram, Robert pare extrem de epuizat fizic după cursa din țările asiatice, iar medicii au fost nevoiți să îi administreze perfuzii.

„Dacă aseară a încercat tot să țină așa durerea în el și să nu se exteriorizeze, de dimineață efectiv a urlat de durere. Am stat pe tușă cu **** în găletușă. Uneori nu mai ajungea la găletușă” a spus Ruby la Asia Express.  „Nu mai puteam să vorbesc, mi se încleștase gura. M-am dus de 7-8 ori la baie azi noapte, singur, nu am mai făcut în găleată, deci pot să merg” a spus și Robert.

Iubitul lui Ruby, imobilizat la pat din cauza efortului depus la Asia Express

Ce alți concurenți au mai avut probleme de sănătate la Asia Express

„Să fie colegii aici, să râdem de tine. Crezi că te-aș fi lăsat singur vreodată, ești nebun? Nu plec de lângă el, oricum” a mai spus Ruby. Robert nu este singurul concurent care a avut probleme de sănătate în timpul competiției Asia Express. Tot în acest sezon, Margherita de la Clejani a trecut printr- o criză de rinichi, iar CRBL s-a rănit în timp ce alerga spre o plantație de ceai.

Alți concurenți pentru care ”Asia Express” s-a dovedit a fi iadul pe pământ sunt Cosmin Seleși și Bianca Drăgușanu. Fosta blondă a lui Botezatu a acuzat dureri de spate în timpul cursei din Sri Lanka și a ieșit repede din concurs, iar prezentatorul de la Antenă s-a accidentat și el în timpul unei probe.