Life

Iubitul lui Theo Rose, cadou inedit de ziua lui. Ce a primit Alex Leonte

Iubitul lui Theo Rose, Alex Leonte, și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit un cadou inedit la petrecere, din partea invitaților. Tânărul s-a distrat alături de iubită și prieteni.
30.03.2022 | 17:46
Iubitul lui Theo Rose cadou inedit de ziua lui Ce a primit Alex Leonte
Iubitul lui Theo Rose a petrecut de ziua lui. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose, și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de o surpriză din partea invitaților. Aceștia i-au făcut un cadou neașteptat la petrecere.

Iubitul lui Theo Rose, cadou inedit de ziua lui

Theo Rose și iubitul ei sunt împreună de mai bine de patru ani, iar tânărul o susține în tot ceea ce face. Partenerul cântăreței este nepotul îndrăgitului coregraf și dansator Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au invitat prietenii la un local exclusivist din nordul Capitalei, acolo unde s-au distrat de minune. Sărbătoritul și invitații au avut parte de muzică bună și băutură, dar și de tort, care nu putea să lipsească.

Alex Leonte a împlinit 28 de ani și s-a bucurat de petrecere alături de iubită și prieteni. Tânărul a primit un teanc de bani, dar nu orice fel de bancnote, ci unele create special pentru el. Pe unele bancnote apare chipul lui, iar pe altele chipul lui Theo Rose.

ADVERTISEMENT
Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose
Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose, și-a sărbătorit ziua de naștere. Sursa foto: Instagram

Theo Rose, discretă în legătură cu viața amoroasă

Theodora Maria Diaconu, pe numele din buletin, este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. Cântăreața a recunoscut că are o relație, dar foarte rar a vorbit despre acest subiect în public.

De altfel, artista nici nu postează des fotografii cu partenerul ei pe rețelele de socializare. Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, a sprijinit-o întotdeauna pe Theo Rose, care a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Atunci când va fi momentul, artista va face pasul următor și se va căsători cu bărbatul pe care îl iubește de ani buni. Vedeta își dorește să devină și mamă la un moment dat.

„Să văd după primii doi (n.r. copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu.”, a declarat Theo Rose în cadrul podcastului Lucruri simple, găzduit de Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT
Tags: