Iubitul Luizei Melencu, audiat în cazul Caracal : “Eu cred că ea nu este moartă” – Update

Daniel Șuta   
în HotNews
11/09/2019, 17:33
Iubitul Luizei Melencu, audiat în cazul Caracal : “Eu cred că ea nu este moartă” – Update
Iubitul Luizei, audiat de procurori. Sursa foto: libertatea.ro. Colaj: Fanatik

Iubitul Luizei Melencu a ajuns în țară, din Italia, pentru a fi audiat în dosarul dispariției tinerei de 18 ani pe care ar fi omorât-o Gheorghe Dincă. Alexandru va face, cel mai probabil, declarații despre ultimele conversații purtate cu fata, căci s-a aflat că înainte să dispară, aceasta se despărțise de băiat. Astfel, procurorii încearcă să verifice orice pistă și orice ipoteză, mai ales că principalul suspect în acest caz a dat declarații contradictorii.

Update, ora 17.34: Iubitul Luzei Melencu a avut o primă reacție după ce a fost audiat. La Digi 24, el a spus că nu crede că fata este moartă. ”Din cate am auzit, cred ca sunt mai multi implicați. Da, eu nu cred că este moartă. Cred că este victima lui Gheorghe Dincă. Am înțeles că și fata lui este implicată în prostituție”, a spus Alexandru, la Digi24.

Iubitul Luizei, audiat în dosarul Luizei Melencu pentru a doua oară

„Procurorul de caz trebuie să meargă pe toate pistele, să verifice orice pistă”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru postul de știri Digi 24. Nu e prima oară când tânărul ajunge în fața anchetatorilor. Alex a mai dat o declarație când dosarul era instrumentat de DIICOT Craiova. Atunci a fost audiat de autorități, el fiind în Italia.

Alex s-a întors de o săptămână în țară și ar putea oferi elemente noi în dosarul dispariției Luizei. Despre fata din comuna Dioști nu se știe mai nimic. Procurorii nu au oferit nicio informație concretă despre ce s-a întâmplat cu ea, în afara declarațiilor făcute de Gheorghe Dincă, mecanicul care spune că a răpit-o și a omorât-o.

iubitul luizei melencu, fata dispărută, va fi audiat de DIICOT
Luiza Melencu a dispărut de acasă pe 14 aprilie. Sursa foto: libertatea.ro

„Se tot certau și se împăcau”

„Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, a declarat Ioana, una dintre prietenele Luizei pentru libertatea.ro.  „Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”, a mai spus fata. „Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, a spus și mama Luizei Melencu.

 

Închide ×