Life

Iubitul Margheritei, probleme cu poliția. În trecut, ar fi fost amendat pentru consum de substanțe interzise

26.05.2020 | 19:36
Iubitul Margheritei probleme cu politia In trecut ar fi fost amendat pentru consum de substante interzise
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală în scandalul în care a fost implicată Margherita de la Clejani. Iubitul acesteia pare să fi avut probleme cu legea, în urmă cu doi ani, și ar fi fost condamnat pentru consum și deținere de substanțe interzise.

Iubitul Margheritei ar fi avut probleme cu poliția din cauza substanțelor interzise

Potrivit cancan.ro, iubitul Margheritei ar fi avut probleme cu legea, în urmă cu doi ani, când a fost condamnat pentru consum și deținere de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Numai că, la acea vreme, tânărul a scăpat doar cu o amendă în valoare de 900 de lei, pentru că ar fi semnat un acord de recunoaștere. Marga pare să își fi găsit iubirea tot în zona artistică, pentru că iubitul ei este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ‘Nordwlui’, formație care cântă, în mare parte, despre substanțele interzise.

Dosar penal pe numele Margăi

Margherita a fost protagonista unui accident, sâmbătă dimineață, în timp ce se întorcea de la o petrecere, după cum a declarat în fața oamenilor legii. În momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat într-o altă mașină, artista se afla alături de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor date, se pare că accidentul rutier provocat de Marga ar fi fost cauzat de consumul de droguri. Chiar dacă fiica Clejanilor a declarat că luase niște pastile din farmacie, în realitate ar fi fost vorba de heroină.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său și continuă cercetările. Tot acest scandal nu i-a schimbat Margăi buna dispoziție și nici nu a părut foarte îngrijorată.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că, la nici 24 de ore de la accidentul provocat, fiica Viorică de la Clejani a fost surprinsă alături de iubitul ei într-un loc retras, în zona în care locuiește.

Cei doi, în special iubitul artistei, au avut un comportament ciudat. Au mers în natură, unde au fumat și au băut alcool în voie iar la un moment dat, bărbatul se îndpărtează de Marga și începe să gesticuleze ca și cum ar fi vobit cu cineva, dar nu era nimeni în preajma lui.

ADVERTISEMENT