Life

Iubitul Mihaelei Rădulescu, ținta glumelor făcute de hackeri. L-au lăsat fără pagina de Facebook

Felix Baumgartner se confruntă cu o situație neașteptată. Hackerii i-au spart contul de Facebook și au început să posteze tot felul de filmulețe și poze.
13.12.2021 | 16:16
Iubitul Mihaelei Radulescu tinta glumelor facute de hackeri Lau lasat fara pagina de Facebook
ADVERTISEMENT

Iubitul Mihaelei Rădulescu trece printr-o situație neplăcută. Hackerii i-au spart pagina de Facebook și fac tot felul de postări în numele său.

Pagina de socializare avea peste 1 milion de urmăritori.

Felix Baumgartner a anunțat ce s-a întâmplat și le-a spus fanilor săi că ultimele postări sunt făcute de altcineva. Mihaela Rădulescu a republicat și ea mesajul sportivului.

ADVERTISEMENT

Iubitul Mihaelei Rădulescu, ținta glumelor făcute de hackeri. L-au lăsat fără pagina de Facebook

Iubitul Mihaelei Rădulescu a rămas fără pagina de Facebook. A anunțat că cineva i-a spart contul, iar ultimele postări nu îi aparțin. Pagina de socializare a lui Felix Baumgartner avea peste 1 milion de urmăritori.

Sportivul a anunțat imediat pe toată lumea despre problemele pe care le are. Mesajul a fost preluat și de iubita sa.

ADVERTISEMENT

“Cineva mi-a spart contul meu oficial de Facebook și continuă să posteze lucruri. Ultimele două postări (tigrul și mlaștina) nu sunt de la mine. De asemenea, livestream-ul cu vaca nu e postarea mea.

Vă rog să raportați la Facebook. Mulțumesc anticipat. Felix, cel adevărat”, a transmis austriacul.

ADVERTISEMENT

Ce postări au apărut pe pagina lui Felix Baumgartner

În doar câteva ore, pe pagina de Facebook a sportivului au apărut o mulțime de filmulețe cu animale și oameni. Urmăritorii acestuia au încercat imediat să-l ajute. Aceștia susțin că hackerii ar fi din Coreea de Sud.

“Am raportat ca fiind spam/fraudă. Ai văzut că persoana care îți controlează acum pagina este în Coreea de Sud? Mult noroc”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc de mai mulți ani o minunată poveste de dragoste. Cei mai mulți se așteptau să ajungă la altar, dar se pare că cei doi nu se grăbesc să ia această decizie.

“Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc.

Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc”,  spunea Mihaela Rădulescu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT