News

Iubitul tinerei moarte la Paris face acuzații grave la adresa medicilor francezi! Spune că iubita sa a fost jefuită în spital!

08.04.2019 | 16:14
Iubitul tinerei moarte la Paris face acuzatii grave la adresa medicilor francezi Spune ca iubita sa a fost jefuita in spital

Iubitul fetei moarte în Paris, chiar înainte de a fi cerută de soție, face acuzații grave la adresa medicilor din Franța, care au îngrijit-o pe Andreea în ultimele ei ore de viață! Tânărul spune că iubita sa a fost jefuită în timp ce se afla în comă la spital!

Iubitul fetei moarte în Paris spune că iubita sa a fost jefuită de inelul de aur

Mai mult, Andrei spune că medicii au deconectat-o pe Andreea de la aparatee care o țineau în viață, chiar dacă acsta s-a așezat în genunchi în fața lor și le-a cerut să nu o facă!

”În ultima poză pe care eu i-am făcut-o, ea avea un inel. Nu l-am primit înapoi nici de la poliție, nici de la morgă. Am întrebat pe toată lumea, dar nimeni nu știa. Cu toții spuneau că este la ceilalți. Eram în genunchi lângă patul iuliei și i-am rugat să nu oprească aparatele, dara cu nepăsare au oprit aparatele.

I-a rugat pe medici să n-o deconecteze de la aparate, măcar până ajunge la spital tatăl fetei

I-am rugat să o mai țină până ajunge tatăl spu, dar a spus că nu se mai poate și au oprit aparatele. u cred că este nevoie de acordul cuiva pentru oprirea aparatelor. Nu sunt medic, nu știu exact cum se face, dar cred că este nevoie de acordul cuiva din familie”, a declarat Andrei pentru România TV.

Ovidiu Purdea Someș, cântăreț de muzică populară și prieten bun cu familia fetei moarte în Paris, a declarat că Andreea era o fată cu foarte mult bun simț. ”Am văzut-o cu câteva zile înainte de tragicul eveniment, când am cântat la ziua de naștere a mamei sale. Era o fată cu mult bun simț. Trebuia să-i cântăm la nuntă, iar acum am participat la înmormântarea sa”, a spus artistul.

Andrei a vrut s-o ceară de soție pe Andreea la Paris. Tânărul și-a dus iubita într-un loc de unde se vedea foarte bine Turnul Eiffel și își făcea curaj ppentru a scoate inelul de logodnă, când aceasta a vrut să facă o fotografie cu celebrul turn. Din păcate, fata  s-a împiedicat și a căzut de la 10 metri înălțime.