Life

Fiul Adelei Popescu, pasiune care le dă bătăi de cap părinților: „Radu era să leșine”

Adela Popescu a dezvăluit cum l-a găsit pe fiul său. Micuțul și-a descoperit o nouă pasiune, aceea de a-și personaliza de unul singur hainele, iar acest lucru le dă bătăi de cap părinților săi.
29.06.2022 | 12:38
Fiul Adelei Popescu pasiune care le da batai de cap parintilor Radu era sa lesine
Fiul lu Radu Vâlcan și al Adelei Popescu are o pasiune neașteptată. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Viața de mămică nu este ușoară pentru Adela Popescu, mai ales că are trei băieți. Alexandru, Andrei și Adrian le fac zilele mai frumoase părinților lor, însă le dau și bătăi de cap. Micuții iubesc să-și confecționeze de unii singuri jucării, dar și să-și personalizeze tricourile.

Cum l-a găsit Adela Popescu pe fiul său? Micuțul are o pasiune care îi pune în dificultate pe părinții lui

Recent, Adela Popescu le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că fiul său și-a descoperit o nouă pasiune, aceea de a-și personaliza de unul singur hainele.

ADVERTISEMENT

Micuțul colora cu carioci aproape fiecare tricou pe care îl avea, așa că prezentatoarea Vorbește lumea a decis să-i cumpere câteva articole simple, pe care să le poată modifica în voie.

Nu doar atât, ci i-a achiziționat băiatului său și vopsea specială pentru textile. Totuși, aceasta nu a ajuns doar pe haine, ci și pe podea, după cum recunoscut Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dacă reacția ei a fost una calmă, Radu Vâlcan nu a fost la fel de liniștit atunci când a văzut ceea ce se întâmplă în casă.

adela-popescu-copii-3
Imaginea publicată de Adela Popescu în mediul online.
Foto: Instagram

„E gata și tricoul pentru azi. Radu era să leșine când a văzut asta. Dar sunt carioci textile și se curăță cu apă, sper!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a dezvăluit că fiul său este pasionat de bricolaj

Nu este pentru prima dată când Adela Popescu publică astfel de imagini. Soția lui Radu Vâlcan publică adesesea imagini în mediul online cu desenele și activitățile copiilor săi.

Recent, ea a povestit în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV că fiul său este un fan al desenelor animate Ben 10 și că într-o noapte, când nu avea somn, a făcut un ceas. 

ADVERTISEMENT

„Băiețelul meu duce jocul la alt nivel, a început să își bricoleze singur. I-am povestit povestea colegei noastre Sasha care nu a avut ceas de Ben Ten și a fost atât de impresionat și s-a apucat să îi facă un ceas de Ben Ten.

Ben Ten este un personaj extrem de important în familia noastră, iar băiețelul meu, într-o noapte în care nu dormea, a desenat acest ceas.

Ai ceasul la mână și vine așa… Totul începe cu un ceas legat de mâna lui…”, a povestit Adela Popescu.

ADVERTISEMENT