Life

Iulia Albu a anunțat că nu va mai colabora cu PRO TV. Ce mesaj a transmis pentru echipa La Măruță

Iulia Albu a renunțat la colaborarea pe care a avut-o cu PRO TV, dar nu a vrut să dea niciun indiciu despre viitoarea sa destinație.
22.06.2021 | 18:12
Iulia Albu a anuntat ca nu va mai colabora cu PRO TV Ce mesaj a transmis pentru echipa La Maruta
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a decis să încheie colaborarea pe care o avea cu PRO Tv, de 4 ani. Criticul de modă realiza o rubrică, în fiecare zi de marți, în emisiunea “La Măruță”. Anunțul a făcut chiar de vedetă pe pagina sa de socializare.

Chiar dacă sunt voci care susțin că Iulia Albu va fi implicată într-un alt proiect, aceasta nu a vrut deocamdată să dea niciun indiciu.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a anunțat că nu va mai colabora cu PRO TV

Iulia Albu a anunțat oficial că nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță. Din anul 2018 aceasta realiza o rubrică în fiecare marți, în care analiza ținutele vedetelor. Înainte de a pleca criticul de modă a avut un mesaj pentru echipa emisiunii La Măruță.

“A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși.
Sunt mândra că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv.

ADVERTISEMENT

Va mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? ? Vă pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, a scris Iulia Albu, pe pagina sa de Facebook.

Fanii au reacționat imediat. Cei mai mulți au fost curioși care este următoarea destinație, dar nu au primit niciun răspuns.

ADVERTISEMENT

“Și unde te urmărim? De acum încolo?

Foarte frumos când pleci și mulțumești, alții de obicei se bălăcăresc.

Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun”, sunt câteva dintre mesajele scrise de fani.

Ce i-a dezvăluit Iulia Albu lui Cătălin Măruță

Fashionista i-a făcut câteva mărturisiri lui Cătălin Măruță. Acesta a întrebat-o unde o vor putea vedea fanii, dar în momentul în care aceasta a răspuns și a spus numele postului, s-a pus bip la montaj, lucru care nu s-a întâmplat atunci când a venit vorba despre Kanal D. Astfel, se poate deduce că vedeta a semnat cu rivalii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu i-a mai spus lui Cătălin Măruță faptul că nu s-a așteptat niciodată să lucreze în televiziune și să-i placă acest lucru atât de mult.

ADVERTISEMENT
Tags: