Life

Iulia Albu a aruncat bomba! A semnat deja cu Antena 1?! Ce i-a mărturisit lui Cătălin Măruță

Iulia Albu a făcut o dezvăluire neașteptată în cadrul noului podcast realizat de Cătălin Măruță pe Youtube.
20.06.2021 | 20:07
Iulia Albu a aruncat bomba A semnat deja cu Antena 1 Ce ia marturisit lui Catalin Maruta
Iulia Albu, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a vorbit despre viața ei profesională într-un dialog sincer cu Cătălin Măruță și a făcut și un anunț uriaș! Fashionista i-a spus că nu și-ar fi imaginat niciodată că va lucra în televiziune și că îi va plăcea asta.

Fosta jurată de la Bravo, ai stil a anunțat că va face parte dintr-un proiect, cel mai probabil la Antena! Cătălin Măruță a ținut morțiș să afle care este televiziunea cu care diva a semnat deja, iar în momentul în care s-a pronunțat numele postului de televiziune, la montaj s-a pus un bip.

ADVERTISEMENT

Atunci când au vorbit despre Kanal D, numele postului nu a mai fost cenzurat. De aici putem deduce ușor că Iulia Albu va face parte din echipa Antenei 1, însă nu se știe deocamdată ce fel de show va avea.

Iulia Albu ar fi semnat cu Antena 1

Măruță a vrut să știe de la Iulia dacă se va mai uita la PRO TV după ce va ajunge la televiziunea concurentă. Iulia i-a promis în timpul podcastului că îi va mai scrie din când în când.

ADVERTISEMENT

Iulia a vorbit și despre experiența de la Bravo, ai stil. „A fost un proiect care a putut fi adus în România. Televiziunea avea o persoană care era în zona de modă și acea persoană eram eu. 

Se discuta efectiv la fiecare colț despre ce am spus și ce nu am spus”, a spus Iulia Albu.

Despre experiența de la Wowbiz și aparițiile cu găina pe umăr

Vedeta și-a amintit și de emisiunea Wowbiz unde apărea îmbrăcată extrem de ciudat. Critica de modă a mai declarat că în mare parte a vrut să șocheze și că nu s-ar îmbrăca așa pe stradă, dar la fiecare ținută purtată a vrut să transmită un anumit mesaj.

ADVERTISEMENT

„M-am întrebat dacă oamenii s-au uitat pentru că aveam o găină pe umăr? Totuși, găina e o pasăre găsită în multe din curțile românilor. Eu chiar aveam o găină. Aveam și înainte de ea. Am avut și în apartament, dar nu tot timpul”, a mai spus Iulia Albu.

Iulia a făcut câteva confesiuni și despre viața ei intimă. A spus că este fericită alături de Mike, noul ei iubit, cu care are de gând să conceapă doi copii.

ADVERTISEMENT