Life

Iulia Albu a chemat poliția în miez de noapte. Ce i s-a întâmplat designerului

Iulia Albu a chemat poliția în miez de noapte. Faimosul designer a filmat întreaga intervenție a oamenilor legii și a postat-o pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat?
08.07.2022 | 22:33
Iulia Albu a chemat politia in miez de noapte Ce i sa intamplat designerului
De ce a chemat Iulia Albu poliția. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a chemat poliția în miez de noapte. Designerul s-a simțit deranjată de lucrările unor muncitori, care se făceau în apropierea locuinței sale.

Iulia Albu a chemat poliția, deranjată fiind de lucrările unor muncitori

Iulia Albu s-a plâns fanilor, pe Instagram, că nu poate să doarmă din cauza zgomotului produs de utilajele oamenilor, aflați la serviciu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a filmat întreaga intervenție a poliției și s-a declarat mulțumită de cum a acționat aceasta. Cei vinovați au primit amenzi, așadar, nici lucrările nu au mai continuat.

”Seara buna dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția.

ADVERTISEMENT

Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare? (…)

Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. (…) Așteptăm răbdători să vină Poliția ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca sa muncească.

ADVERTISEMENT

A venit Poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! (…) Li se dă amendă, li se oprește activitate si dormim si noi. Așa se face”, a spus Iulia Albu într-un Instastory.

Nu este prima oară când Iulia Albu sună la poliție din cauza lucrărilor pe timpul nopții

Celebrul critic de modă a mai sunat la 112 și serile trecute, la fel, deranjată fiind că nu poate să doarmă din cauza lucrărilor. De fiecare dată poliția s-a deplasat la fața locului, a aplicat amenzi, dar tot fără rezultat. Următoarea seară, muncitorii și-au reluat sarcinile, spre nemulțumirea faimoasei Iulia Albu.

ADVERTISEMENT