Life

Iulia Albu a dezvăluit adevărul în direct. Este sau nu însărcinată?

06.04.2021 | 17:23
Iulia Albu a dezvaluit adevarul in direct Este sau nu insarcinata
Iulia Albu a dezvăluit adevărul în direct. Este sau nu însărcinată? Sursa foto: capturi TV
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a lămurit misterul legat de speculațiile conform cărora ar fi însărcinată, după ce a postat o fotografie cu burtica de gravidă pe Instagram. Fanii vedetei s-au gândit imediat că aceasta va deveni mămică pentru a doua oară. 

În urmă cu câteva zile, fosta soție a designerului de pantofi Mihai Albu a stârnit curiozitatea internauților, după ce a publicat imaginea în care apare însărcinată, care au vrut să afle adevărul din spatele postării, mai ales că nu i-a atribuit nicio descriere.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o fotografie de pe vremea când Iulia Albu era însărcinată cu fiica ei, Mikaela, așa că nu așteaptă un al doilea copil în acest moment.

Iulia Albu a dezvăluit adevărul în direct. Este sau nu însărcinată?

Pentru a spori suspansul telespectatorilor, Cătălin Măruță i-a adresat Iuliei Albu o întrebare legată de ținuta largă pe care a ales-o în ediția de astăzi: „De ce ai vrut să vii îmbrăcată într-o asemenea rochie care nu se mulează pe talie?”

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă i-a explicat prezentatorului că nu este vorba de o nouă sarcină și că fiica ei și-a dorit ca ea să posteze o imagine de când era însărcinată cu ea.

Iulia Albu le-a transmis internauților că dacă postează asemenea imagini nu înseamnă că a apărut și al doilea copil.

ADVERTISEMENT

„Este un caftan. Am vrut să fac o schimbare (…) Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela, pentru că ea a dorit lucrul acesta.

Mi-a spus: ‘mami, vreau și eu să văd o fotografie de când erai însărcinată cu mine’. Și eu am zis ‘ok’. Și a spus ‘de ce nu o postezi pe Instagram?’ Iar eu am postat-o, pentru că ea și-a dorit lucrul ăsta.

ADVERTISEMENT

N-am spus că sunt însărcinată sau ceva. În schimb, voi fi însărcinată. Când? Veți afla în episodul viitor (…) Voi nu postați fotografii de când erau copiii mai mici? Asta nu înseamnă că au apărut alți copii”, a declarat Iulia Albu la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT