News

Iulia Albu a dezvăluit! Motivul pentru care Răzvan Ciobanu evita să poarte centura de siguranță

30.04.2019 | 09:36
Iulia Albu a dezvaluit Motivul pentru care Razvan Ciobanu evita sa poarte centura de siguranta

Tragicul accident care i-a luat viața unui dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din țară a lăsat prietenii și familia cu milioane de semne de întrebare. Iulia Albu, fostă colegă de platou al unei emisiuni TV, a mărturisit motivul pentru care Răzvan Ciobanu nu purta niciodată centura de siguranță, cea care i-ar fi putut salva viața.

Iulia Albu a dezvăluit de ce Răzvan Ciobanu nu purta niciodată centura de siguranță

Cu toate că designerul conducea o mașină de teren, potrivită suprafeței pe care a condus pentru ultima oară, polițiștii au stabilit că acesta nu purta centura de siguranță, fapt care i-ar fi putut salva viața. „Concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate”, au explicat polițiștii.

Ulterior, fosta colegă de platou, a dezvăluit care era motivul pentru care Răzvan Ciobanu nu purta centura niciodată „Știu că nu purta niciodată centura, este un lucru pe care toţi apropiaţii îl ştim. Îl deranja dintr-un motiv medical, a explicat Iulia Albu, potrivit stirileprotv.ro.

Iulia Albu a dezvășuit de ce Răzvan Ciobanu nu purta niciodată centura de sguranță. Motivul este unul medical!
Iulia Albu a dezvășuit de ce Răzvan Ciobanu nu purta niciodată centura de sguranță. Motivul este unul medical!

Oamenii legii au stabilit traiectoria mașinii conduse de Ciobanu

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe data de 29 aprilie, în uram unui accident rutier violent. Creatorul de modă și-a găsit sfârșitul în județul Constanța, între Săcele și Năvodari. Automobilul condus de designer a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci, apoi s-a rostogolit de mai multe ori.

Proprietarea fermei din apropierea accidentului a fost cea a anunțat autoritățile, în jurul orei 7. Răzvan Ciobanu se afla afară din mașină, decedat de câteva ore, lângă vehicului care fusese vandalizat de localnicii care i-au furat toate bunurile. Ipotezele decesului subit nu se opresc, iar zvonurile par să afunde mai mult povestea adevărată. Necropsia care va fi înfăptuită zilele ce vor urma va aduce răspunsul miilor de întrebări cu privire la moartea subită a creatorului de modă.