Life

Iulia Albu a fost nevoită să-și caute cazare la Asia Express. Cum a reacționat criticul de modă

Iulia Albu a avut parte de o zi pe care nu o va uita ușor. Aceasta a fost jurat, dar și concurent la Asia Express.
01.11.2021 | 08:51
Iulia Albu a fost nevoita sasi caute cazare la Asia Express Cum a reactionat criticul de moda
ADVERTISEMENT

A fost o zi plină de surprize la Asia Express. Iulia Albu a acceptat să fie jurat și concurent temporar, alăturându-se echipei soților Natanticu.

Criticul de modă s-a adaptat destul de greu condițiilor dure.

Nu a avut probleme atunci când a făcut autostopul, dar a refuzat să roage diferite persoane să-i ofere cazare.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a fost nevoită să-și caute cazare la Asia Express. Cum a reacționat criticul de modă

Concurenții de la Asia Express au avut parte de o surpriză în ultima etapă din Georgia. Iulia Albu a fost jurat într-o probă, apoi a pornit pe traseu cu echipa soților Natanticu. Pentru că aceștia au ajuns ultimii la Irina Fodor în ediția trecută au fost obligați să mai accepte un coechipier.

Astfel, Iulia Albu a plecat pe traseu cu ei și a încercat din răsputeri să-i ajute.  A făcut tot ce a putut ca aceștia să se califice la Jocul de Amuletă din ediția 26 a sezonului 4 Asia Express. În final, eforturile sale nu au fost răsplătite, pentru că soții Natanticu nu au fost destul de rapizi și au ratat jocul.

ADVERTISEMENT

Pentru cunoscutul critic de modă a fost o zi destul de grea. A avut succes în momentul în care a făcut autostopul, dar lucrurile nu au mers deloc bine când a venit vorba de cazare.

“Eu nu cerșesc. Este înjositor”

Aceasta a refuzat să-i roage pe localnici să le ofere o cameră, declarând că i se pare un lucru înjositor.

ADVERTISEMENT

“Eu nu vreau să cerșesc! Este înjositor! Nu vreau să fac asta și nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes, ceea ce face ea nu funcționează”, a declarat Iulia Albu

O localnică s-a oferit să-i primească, dar cei trei au refuzat. Criticul de modă nu a acceptat invitația când a văzut în ce condiții locuiau.

ADVERTISEMENT

“Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate. Este foarte riscant, suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla”, a declarat Iulia Albu la Antena 1.

Astfel, concurenții au fost obligați să caute un alt loc unde să-și petreacă noaptea. În final, au reușit să găsească cazare în același loc în care stăteau și Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco.

ADVERTISEMENT