Life

Iulia Albu a postat prima imagine cu sora ei. Cine este și cu ce se ocupă Karin

Iulia Albu a postat prima imagine cu sora ei, spre surprinderea fanilor. Iată cine este și cu ce se ocupă Karin.
01.07.2021 | 18:53
Iulia Albu a postat prima imagine cu sora ei Cine este si cu ce se ocupa Karin
ADVERTISEMENT

Toată lumea o știe pe Iulia Albu prin prisma proiectelor pe care le are în lumea televiziunii, dar puțini știu că vedeta are o soră. Vedeta a postat prima fotogafie alături de Karin.

Fosta soție a lui Mihai Albu a decis să le arate și fanilor cine este sora ei, pe care a ținut-o „ascunsă” de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a postat prima imagine cu sora ei. Cine este și cu ce se ocupă Karin

Nu sunt mulți cei care știu de faptul că Iulia Albu are o soră. Karin nu este o persoană publică și activează într-un domeniu total diferit de cel al surorii ei.

Vedeta a postat prima imagine cu sora ei în momentul în care se aflau împreună la restaurant. Fanii au remarcat cât de bine seamănă Karin cu sora ei și i-au transmis zeci de complimente.

ADVERTISEMENT

„Ladies and gentlemen, la cererea publicului Astazi postez o fotografie rara cu superba mea surioara. ❤️ you sis”, a scris criticul de modă în dreptul fotografiei.

Karin, sora Iuliei Albu
Karin, sora Iuliei Albu. Sursa foto: Instagram

Karin Vochița are 36 de ani și a absolvit Academia de Studii Economice. Sora Iuliei Albu lucrează pe post de consultant management pentru diverse firme, în regim de freelancer, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Fanii Iuliei Albu au fost încântați să o vadă pe sora vedetei și au lăsat zeci de comentarii la postarea ei.

„Superbă/ Chiar că superbă/ Frumoasă sora ta Iulia, să vă bucurați că vă aveți !! Te pup/ Gena a fost darnică cu voi/ Frumoase surori, să fiti fericite!/ Frumoasă ca și tine/ Woow!!!/ Drăguță”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pentru Karin.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a plecat de la Pro TV

Iulia Albu s-a retras de la Pro TV. Vedeta avea o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, „Marțea Neagră cu Iulia Albu”, unde critica stilul vestimentar al vedetelor.

Criticul de modă i-a anunțat pe fani că va păstra „tradiția” cu marțea neagră, însă doar în mediul online. Iulia Albu nu a dezvăluit care este postul TV cu care va colabora în viitorul apropiat.

Au existat speculații conform cărora Iulia Albu ar fi semnat cu Antena 1, însă blondina nu a confirmat această informație.

ADVERTISEMENT
Tags: