Life

Iulia Albu a sunat la poliție în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu vedeta

19.05.2020 | 21:51
Iulia Albu a sunat la politie in miez de noapte Ce sa intamplat cu vedeta
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a sunat la poliție în miezul nopți, pentru că nu mai suporta zgomotul de pe șantierul din apropierea casei. Muncitorii lucrează zi și noapte iar vedeta nu poate să doarmă.

Iulia Albu a chemat poliția în miez de noapte

De câteva nopți, Iulia Albu nu mai poate să doarmă din cauza unui șantier din apropierea locuinței sale. Muncitorii lucrează non stop, iar vedeta nu mai are liniște.

ADVERTISEMENT

”Deci uitați-vă și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Iulia, în război cu Mihai Albu

Mihai Albu și fosta soție sunt în război, după ce dsignerul a declarat în presă că aceasta îi interzice să își vadă fiica, în vârstă de 10 ani. Se pare că a sistat vizitele cu Mikaela în perioada pandemiei, pentru a nu-și expune copilul unui risc, dat fiind faptul că designerul a continuat să frecventeze atelierul unde are câțiva angajați.

ADVERTISEMENT

După ce s-a plâns că moare de dorul Mikăi, Mihai Albu a reușit să o înduplece pe Iulia și a putut să își vadă copilul pentru o oră și jumătate în fața blocului în care locuiește alături de mama sa.

A postat imaginea, care confirma întâlnirea, pe facebook, iar Iulia a luat foc. La o zi distanță, aceasta l-a acuzat, indirect, pe celebrul designer că vrea să își facă publicitate pe spatele copilului.

ADVERTISEMENT
“A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rand, VOCE.
Voi lupta ca o leoaică pentru drepturile Copilului meu și nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a aparea în presă. Și aceasta Nu Este o amenințare, Este O PROMISIUNE”, a scris Iulia pe o rețea de socializare.