Life

Iulia Albu, apariție de senzație la iUmor. Cu ce ținută spectaculoasă a urcat pe scenă

Iulia Albu, apariție spectaculoasă la iUmor. Concurenta de la America Express l-a roast-uit pe Nelu Cortea, câștigătorul de anul trecut.
02.06.2023 | 23:22
Iulia Albu aparitie de senzatie la iUmor Cu ce tinuta spectaculoasa a urcat pe scena
Iulia Albu a făcut senzație în ultima ediție de la iUmor. Sursa foto: colaj Fanatik/ a1.ro
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a avut o apariție uimitoare iUmor. În ultima ediție a sezonului 14, Gala Combinațiilor Explozive, vedeta trebuie să aibă un cu totul alt rol, însă s-a răzgândit pe parcurs și i-a făcut un roast usturător lui Nelu Cortea, câștigătorul America Express de anul trecut.

Iulia Albu a făcut furori la iUmor

În ultima ediție iUmor sezonul 14, Gala Combinațiilor Explozive, au avut loc situații…în concordanță cu numele. Nu doar că Șerban Copoț, Dan Badea și Robert Tudor au acceptat să danseze alături de doi concurenți, dar o altă vedetă a avut o apariție spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

În ediția ce va fi difuzată integral duminică, 3 iunie 2023, de la ora 20:00, Iulia Albu a acceptat să participe la numărul muzical pregătit de Karena și Pipino de România. Scopul lor era să pună mâna pe cei 10.000 de euro puși în joc.

Totuși, așa cum a obișnuit deja pe toată lumea, Iulia Albu a fost imprevizibilă și la iUmor. Îmbrăcată într-o ținută extravagantă: o rochie roșie, lungă și mulată, cu un guler proeminent, multicolor, asortată cu o pereche de mănuși cu model camuflaj.

ADVERTISEMENT

„Crezi că am fost chemată aici ca să ajut pe cineva? Adică… ce anume din fizionomia mea, din ce știți voi despre mine emană această caritate?!? Nu înțeleg… Am venit ca să îi încurc, normal, să le dau provocări și să-i ajut pe jurați să decidă cine merită să treacă mai departe și cine nu“, a spus Iulia Albu la iUmor, conform a1.ro. 

Vedeta l-a roast-uit pe Nelu Cortea

Mai mult, Iulia Albu, care în acest moment se află la America Express cu iubitul ei, care activează în publicitate și marketing, l-a luat la roast pe Nelu Cortea. Cu toate că el și Cătălin Bordea au câștigat sezonul trecut al concursului, vedeta nu a profitat de ocazie pentru a-i cere sfaturi, din contră.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să fiți sinceră și să abandonați complezența pentru 30 de secunde, cu o răutate d-aia, de calitate superioară, ce le-ați spune acestor doi viitori prezentatori?“, a întrebat-o Cheloo.

Așa că Iulia Albu i-a scos în evidență defectele, din punctul său de vedere, juratului de la iUmor. „Mă scuzați… cineva vorbește pe fundal și nu am auzit ce ați spus. Nu știu cine vorbește, presupun că este Cortea.

ADVERTISEMENT

Pentru că el are gura mare de obicei, atunci când nu vorbește nimeni cu el. Atunci când este într-un dialog, este mut“, a spus Iulia Albu. Nelu Cortea a avut grijă, însă, să îi demonstreze contrariul.

ADVERTISEMENT