Life

Iulia Albu, apariție rară alături de iubit. Stilista, la un pas să facă o criză de nervi pe aeroport

17.03.2021 | 11:30
Iulia Albu aparitie rara alaturi de iubit Stilista la un pas sa faca o criza de nervi pe aeroport
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a fost aproape de o criză de nervi, în dimineața de miercuri. Stilista a făcut mai multe precizări când se afla pe Aeroportul Henri Coandă, din București. Veștile din partea sa au venit spre marea surpriză a tuturor celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Prezentatoarea rubricii “Marțea neagră”, din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, a oferit inițial un mare motiv de bucurie. Iulia Albu s-a fotografiat alături de iubitul ei și a anunțat că se pregătește să plece într-o vacanță departe de România.

ADVERTISEMENT

Totuși, fericirea unui astfel de moment pare să îi fi fost umbrită vedetei de 39 de ani. La scurt timp, creatoarea de modă a avut o serie de postări nu tocmai roz, formulate direct de pe aeroport.

Iulia Albu, nereguli legate de distanțare, semnalate din aeroport

Iulia Albu a transmis prin intermediul contului ei oficial de Instagram cu ce s-a confruntat, timp de minute bune. Activitățile ei legate de viitoarea escapadă turistică au devenit despre neregulile observate în ceea ce privește distanțarea impusă de pandemie.

ADVERTISEMENT

Totodată, a subliniat că mulți dintre călători au preferat să nu poarte o mască de protecție pe față, așa cum o recomandă autoritățile.

Toate acestea au venit la pachet și cu o imagine rară, făcută publică tot în mediul online, în care l-a arătat pe iubitul ei. Bărbatul a preferat să nu își dezvăluie identitatea nici cu această apariție. S-a putut însă observa că stilista Iulia Albu a purtat o mască medicală, dar și că a respectat normele cât s-a aflat în spațiul închis.

ADVERTISEMENT
Iulia Albu, apariție rară alături de iubit. Stilista, la un pas să facă o criză de nervi pe aeroport
Iulia Albu a semnalat o serie de nereguli pe care le-a observat pe aeroport (sursă foto: Instagram)

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să semnaleze toate aceste nereguli. Le-a arătat fanilor ei și modul în care viitorii turiști români s-au îmbulzit la coadă, atunci când au fost deschise porțile de îmbarcare.

În acele clipe pare că toată lumea a uitat de distanțare și oamenii s-au grăbit să ajungă cel mai probabil spre locurile lor, desemnate în aparatul de zbor. Mai mult, fosta soție a lui Mihai Albu a mai mărturisit că se pregătește intens pentru zbor, mai ales că nu va exista o delimitare între călători, ca în alte mijloace de transport în comun. Vedeta nu a dezvăluit și care a fost destinația turistică pe care a ales-o împreună cu partenerul ei, în pandemie.

ADVERTISEMENT

“În aeroport, nu toată lumea poartă mască. Unii nu o poartă deloc, alții o poartă doar peste gură. Unii peste bărbie sau în mână. (…) În difuzoare se aude o voce care avertizează că toate zonele aeroportului sunt supravegheate video și te îndeamnă să semnalezi orice comportament suspect. Începe îmbarcarea, toată lumea se îmbulzește de parcă s-ar da covrigi calzi. Vocea continuă iritant pe fundal. Zice ceva de distanțarea socială. Degeaba. M-am și speriat, li se spune să își pună masca. (…) Noi așteptăm aici cuminți, ne îmbarcăm ultimii, oricum nu ne plăceau covrigii”, au fost o parte din mesajele transmise de către Iulia Albu.

“Mă pregătesc psihic pentru zbor. (…) În avion nu este distanțare. Doar în autobuze și metrou. Am elucidat-o și pe asta”, a mai continuat stilista.

ADVERTISEMENT